Pingvin slomljenog srca se zaljubio u kartonsku djevojku

Lik djevojke Hululu zaokupio je Grejpovu pažnju i on sve više vremena provodi u njenom društvu
98 pregleda 0 komentar(a)
Pingvin Grejp, Foto: Twitter
Pingvin Grejp, Foto: Twitter
Ažurirano: 24.05.2017. 12:27h

Anime, japanski stil crtanja likova s velikim očima, prepoznatljiv je u cijelom svijetu. Neki likovi urezali su nam se u pamćenje za cijeli život, a u neke smo se možda i zaljubili, kao i ovaj pingvin

Grejp je dvadesetogodišnji pingvin koji živi u zoološkom vrtu u japanskoj Saitami. Prije deset godina stigao je u zoološki vrt zajedno sa svojom odabranicom, koja ga je ostavila zbog mlađeg pingvina i bacila ga u depresiju.

Ipak, vrijeme liječi sve rane, pa je tako i Grejp ubrzo pronašao novu ljubav. I to ne bilo kakvu. Zaljubio se u kartonsku anime djevojku iz crtane serije "Kemono Friends", piše Dejli mejl.

Lik djevojke Hululu zaokupio je Grejpovu pažnju i on sve više vremena provodi u njenom društvu. Radnici zoološkog vrta rekli su da su odmah primijetili njegovo često druženje s kartonskom djevojkom, a nagađaju da ju je možda zamijenio za osoblje.

Tvrde da je jedno vrijeme čak i slabije jeo te "visio" kod svoje nesuđene ljubavi. Raširena krila i kljun prema gore znakovi su udvaranja kod pingvina, a upravo to praktikuje zaljubljeni Grejp.

Nakon što se ova nesuđena romansa proširila medijima, Grejp je postao internet hit. Čak je i Ikuko Čikuta, djevojka koja posuđuje glas liku Hululu, stigla u posjetu Grejppu i družila se s njim.

Vrijeme će pokazati kako će pingvin reagovati na statičnost svoje simpatije - nadamo se da mu i ona neće slomiti srce...

Bonus video: