Kanje Vest nestao sa društvenih mreža

Vest je, nakon bizarnog govora održanog prošle godine, kada je optužio repera i saradnika Džej Zija da je pokušao da ga ubije, smanjio aktivnost na društvenim mrežama
0 komentar(a)
Kanje Vest, Foto: Beta/AP
Kanje Vest, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 08.05.2017. 08:37h

Kanje Vest, američki reper i muž televizijske zvijezde Kim Kardašijan, koji je imao oko 27 miliona pratilaca na Tviteru, izbrisao je nalog na toj društvenoj mreži, kao i na Instagramu.

Vest je godinama koristio formu od 140 znakova na Tviteru da piše o muzici, modi i neumorno promoviše sebe. U 2015. je objavio da je 53 miliona dolara u dugovima i da su mu potrebna sredstva za širenje "divne ideje", prenosi Klix.ba.

Navodi se da je Vest, nakon bizarnog govora održanog prošle godine, kada je optužio repera i saradnika Džej Zija da je pokušao da ga ubije, smanjio aktivnost na društvenim mrežama.

U to vrijeme davao je i podršku budućem predsjedniku SAD Donaldu Trampu na Tviteru, nakon čega je te tvitove obrisao, pristupivši posle toga tek povremeno društvenim mrežama.

Navodi se da je na njega veliki utisak ostavilo i to što je Kim Kardašijan opljačkana u Parizu, kada je navodno ostala bez 9,5 miliona dolara u nakitu, nakon čega su u tabloidima počele glasine o njihovim bračnim problemima.

Kim Kardašijan je ostala na društvenim mrežama i u petak se pohvalila da ima 51 milion pratilaca na Tviteru i promovisala svoju liniju dječije odjeće, naglasivši da je dizajn dijelom doprinos i Kanjea Vesta.

Bonus video: