Bred Pit: Ja sam emotivni retard i alkoholičar

"Čim se probudim, odem i zapalim vatru. I pred spavanje isto. Jer, tako osjećam život u kući", naveo je Pit
197 pregleda 0 komentar(a)
Bred Pit, Foto: Shutterstock
Bred Pit, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.05.2017. 06:36h

Holivudski glumac Brad Pit, u intervjuu za GQ, razvod od koleginice Anđeline Džoli uporedio je sa “smrću”, priznajući da je emotivni “retard” i da je njegova sklonost ka akloholu doprinijela propasti braka.

"Pio sam previše. Vremenom je to postalo problem. Iskreno, mogao sam da se takmičim sa nekim Rusom u ispijanju votke. Bio sam profesionalac, bio sam dobar", rekao je glumac i dodao da je srećan što je sad to iza njega:

"Ponovo imam osjećaj u prstima". On ide na terapije odvikavanja od alkohola, ali i na redovne psihoterapeutske seanse.

"Često kažem pogrešnu stvar, često na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme... Trudim se da budem bolji, zaista se trudim... Znate, počeo sam terapiju. Baš mi se sviđa! Promijenio sam dva terapeuta, dok nisam našao pravog", otkrio je on. Kazao je da je njegov odnos sa Džoli s kojom ima šestoro djece mnogo "zdraviji":

"Kažu: 'Ako voliš nekoga, pusti ga'. Sad znam šta to znači, jer sam to doživio. To znači voljeti bez prava na vlasništvo. Ne očekivati ništa zauzvrat, bezuslovna ljubav". Ispričao je i da se poslije razvoda bukvalno srušio na pragu kuće svog prijatelja u Santa Moniki.

"Tužno je bilo", rekao je Pit, dodajući da je zadovoljan što provodi vrijeme sa djecom, ali da je kuća prazna.

"Čim se probudim, odem i zapalim vatru. I pred spavanje isto. Jer, tako osjećam život u kući", naveo je on.

Negirao je mišljenja da su dešavanja u njegovom životu posljedica krize srednjih godina.

"Od kako sam završio srednju, ne mogu da se sjetim nijednog dana da nisam pio ili da nisam nešto 'uzeo'. Kada sam zasnovao porodicu, prestao sam sve osim da pijem. Ipak, pio sam previše", kazao je on.

Bonus video: