POLITIKA I ŠOUBIZ

Bizarna pjesma: Pamela Anderson, Asanž, ljubavnici i trojke

Pjesmu je naslovila "Volim kako mi se opireš", a počinje davanjem savjeta o posebnim vezama Donaldu Trampu i Terezi Mej, zasnovanih na njenoj posebnoj vezi sa Asanžom
75 pregleda 1 komentar(a)
Pamela Anderson, Foto: Reuters
Pamela Anderson, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.04.2017. 09:43h

Pamela Anderson se u čudnom obraćanju preko svog bloga pričala o specijalnom odnosu sa osnivačem Vikiliksa Džulijanom Asanžom.

Svjetski tabloidi uveliko pišu o glasinama da su bivša zvijezda "Čuvara plaže" i Asanž u vezi, i da je ona dolazila u posjetu bar devet puta u posljednjih šest mjeseci.

Asanž je već pet godina u ambasadi Ekvadora u Londonu gdje se bori protiv izručenja Švedskoj zbog optužbi za silovanje.

Anderson je napisala čudnu pjesmu gdje navodi da je Asanž samo htio da pomogne i da ne bi trebalo da bude ilegalno prtivoren.

Bivši Plejboj model je uporedila SAD sa "čudnim ljubavnikom koji proganja" i koji špijunira Veliku Britaniju, a onda dodaje da želi da "vrati seksi" (referenca na pjesmu Džastina Timberlejka".

Pjesmu je naslovila "Volim kako mi se opireš", a počinje davanjem savjeta o posebnim vezama Donaldu Trampu i Terezi Mej, zasnovanih na njenoj posebnoj vezi sa Asanžom.

Pamela kaže da je sada pravo vrijeme da se o politici priča romatično, i poručuje da SAD i Velika Britanija treba da imaju jednak odnose, a ne onaj kao što imaju dominatni i podređeni partner.

Zatim predlaže da bi trebalo da imaju "trojku" sa Francuskom po tom pitanju.

Anderson je i ranije pisala o Asanžu, opisisavši ga kao najinteligentnijeg, najzanimljivijeg i informisanijeg čovjeka na svijetu, koji je uz to jako seksi. "Vrlo je snažan i izdržljiv, ali i ranjiv".

Preporučujemo za Vas