"Džordž Kluni više nema vremena za smišljanje šala na setu"

Jedna od najpoznatijih smisalica Klunija, uključivala je upravo Dejmona kojem je Kluni tokom snimanja filma “The Monuments Men”, svakog dana u tajnosti sužavao garderobu za nekoliko centimetara, znajući da njegov kolega pokušava da smrša.
137 pregleda 0 komentar(a)
Met Dejmon, Foto: Beta/AP
Met Dejmon, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 07.04.2017. 12:29h

Osim po glumi, Džordž Kluni je svojim kolegama poznat i kao glumac koji tokom snimanja voli da podvaljuje drugima i smišlja šale kojima će nasmijati sve na setu, a jedna od žrtava, Met Dejmon, nada se da su ti dani prošli.

Naime, jedna od najpoznatijih smisalica Klunija, uključivala je upravo Dejmona kojem je Kluni tokom snimanja filma “The Monuments Men”, svakog dana u tajnosti sužavao garderobu za nekoliko centimetara, znajući da njegov kolega pokušava da smrša.

Dejmon je bio očajan, jer je uprkos konstantnom vježbanju i podvrgavanju dijeti izgledalo kao da I dalje dobija kilograme, da bi tek na kraju saznao da je Klunijeva žrtva šale.

Ipak ti dani su, nada se Dejmon, prošli, s obzirom na to da je tokom snimanja “Suburbicon” bio pošteđen Klunijevih smisalica.

“Mislim da mi ovoga puta nije ništa podvalio, što me je činilo nervoznim na setu, jer sam stalno mislio da mi se nešto sprema. Ali sada mislim da zbog velikih životnih izazova više nema vremena za to”, prokomentarisao je Dejmon, aludirajući na trudnoću Amal Kluni.

“I dalje je zabavan, ali samo ima manje vremena. Kada smo snimali ‘Ocean’s Eleven’ nije imao nikakvih obaveza, pa je stalno zezao ljude na setu. Sada ga je okupirala porodica”, ispričao je glumac za eonline.com.

On je dodao I da ne zna da li će se Kluni pojaviti u novom nastavku franšiže, koji je rezervisan za žensku glumačku ekipu koju čine Sandra Bulok, Kejt Blanšet, En Hetavej, Sara Paulson, Rijana, Mindi Keling, Helena Bonam Karter i Awkwafina, ali je otkrio da on ima nekoliko scena sa koleginicama.

Dejmon se osvrnuo i na novu vrstu saradnje sa Klunijem koji je ovoga puta bio zadužen za režiju.

“On se zaista razumije u svoj posao. Nominovan je za svaku moguću nagradu, a za to postoji dobar razlog. Veoma je zabavno to što su glumci na premijerama u prvom planu, a u stvari je on taj koji je odradio najteži dio posla”, zaključio je on.

Bonus video: