Glumica ohrabruje alternativne načine za dobijanje djece

„Marko i ja imamo vodimo računa o privatnosti naše djece, jer zavise od nas i nisu u stanju da sami donose odluke“, kaže ona.
0 komentar(a)
Zoe Saldana, Foto: Celebbuzz.com
Zoe Saldana, Foto: Celebbuzz.com
Ažurirano: 03.04.2017. 12:39h

Glumica Zoe Saldana u potpunosti je svjesna kakav uticaj može imati slava na nju, ali i njene fanove, pa zato sa suprugom Markom Peređom Saldanom, pažljivo bira šta će iz njihovog privatnog života dospjeti u javnost, pogotovo kada je riječ o njihovim 2-godišnjim blizancima Saju i Bouviju, ali i bebi Zen, piše People.

„Marko i ja imamo vodimo računa o privatnosti naše djece, jer zavise od nas i nisu u stanju da sami donose odluke“, kaže ona.

„Mi odlučujemo umjesto njih, a dio tih odluka je i pružanje anonimnosti koja im je potrebna kako bi se osjećali sigurno i kako ne bi bili svjesni stvari koje se događaju oko nas. Kada bi se našli pred kamerom vjerovatno bi bili istraumirani, jer nisu svjesni šta se dešava“, tvrdi glumica.

Zvijezda filma The Guardina of the Galaxy ipak razumije potrebu publike da čuje detalje iz njenog privatnog života, pa se trudi da ono što radi inspiriše druge.

„Zato dijelim svoj život sa javnošću, ali do mjere koja mi prija, sa namjerom da inspirišem druge u dobrim stvarima. To mi je cilj. Srećna sam kada mogu da podijelim aspekte naših života na koje sam ponosna“, poručuje Saldana.

Ona je dodala da je najponosnija na novu bebu, ali ipak nije spremna da otkrije cijelu priču o prinovi.

„Veoma smo pažljivi kada pričamo o bebi zbog procesa kojim smo proširili našu porodicu. Kada naše treće dijete bude malo starije podijelićemo priču o tome šta nam je pomoglo da ponovo dobijemo bebu, jer može pomoći porodicama koje traže način za dobijanje djece, jer nisu u mogućnosti da to urade na uobičajeni način“, nagovijestila je ona.

„Treba ohrabrivati traženje alternativnih načina za osnivanje porodice. Mislim da treba da podijelimo svoje znanje i informacije, ali kada bude pravo vrijeme za to“, odgovorila je ona.

Bonus video: