Šon Pol prodao glas u humanitarne svrhe

Kada su objavili ko im je gost i što sve nude na aukciji, zabilježili su 75 odsto veću slušanost
57 pregleda 0 komentar(a)
šon pol, Foto: Shutterstock
šon pol, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 31.03.2017. 15:11h

Zvijezda ovogodišnjeg Sea Dance festivala, globalno popularni hitmejker Šon Pol podržao je akciju đaka jedne škole na Jamajki, tako što im je dozvolio da prodaju njegov glas.

Školski radio "Alpha Boys" održao je "Rege aukciju", na kojoj je između ostalog ponuđena glasovna poruka koju je snimio popularni muzičar. Kada su objavili ko im je gost i što sve nude na aukciji, zabilježili su 75 odsto veću slušanost, a samu poruku prodali su izvjesnom kupcu iz Londona za 180 dolara.

Ovo inače nije prvi put Gremijem nagrađivanom muzičaru da pomaže ovoj školi. On je dosada toj instituciji donirao milion i po dolara, a u januaru je u znak zahvalnosti donijeta odluka da dio škole nosi njegovo ime.

Šon Pol u posljednje vrijeme uživa u velikim uspjesima njegova dva aktuelna singla - "Rockabye" koji je saradnja sa Clean Bandit i Anne-Marie, te "No Lie" sa sve popularnijom britankom Dua Lipom.

Čuveni hitmejker sa Jamajke nastupiće na Jazu 15. jula, u okviru završnice Sea Dance festivala. Prije toga publika će biti u prilici da ga gleda i u filmskoj verziji kultne TV serije "Čuvari plaže" u kojoj igra jednu od uloga.

Bonus video: