Čudni savjeti zvijezda za njegu vagine

„Ako živite u predjelima gdje su duge i teške zime, kada stigne sunce, raširite svoje noge i osunčajte se malo“
1 komentar(a)
ema votson, Foto: Reuters
ema votson, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.03.2017. 13:40h

Glumica Ema Votson pokrenula je lavinu komentara kada je otkrila kako vodi računa o svojim intimnim djelovima tijela.

Zvijezda koja promoviše film „Ljepotica i zvijer“, otkrila je u jednom intervjuu da za negu koristi kozmetički proizvod "fur oil" čije pakovanje košta 40 dolara.

„To je nevjerovatan višenamenski proizvod“, objasnila je ona, dodajući da ga koristi kako za negu obrva, tako i za njegu stidnih dlačica.

http://giphy.com/gifs/TgrUtxYDPubgk

Ona nije prva zvijezda koja je pričala o njezi svojih intimnih djelove, mnoge su prije nje dijelile čudne savjete o tome kako djevojke treba da vode računa o svojoj vagini.

Rijaliti zvijezda Kortni Kardašijan se svojevremeno tokom gostovanja kod Konana O’Brajena našalila kako za negu svoje vagine koristi majonez.

Istina je zapravo da se ona, kao i brojne članice Kardašijan-Džener porodice, podvrgava laserskim tretmanima.

„Moje sestre su rodile djecu, pa idu na vaginalne laserske tretmane kako bi održavale vaginu užom“, otkrila je Kloi Kardašijan u svojoj emisiji „Kocktails with Khloé“.

„Tako da se u mojoj kući samo govori o vaginama i laserima.“

Glumica Šejlin Vudli otkrila je 2014. u intervjuu za „Into the Gloos“ da svoje intimne djelove tijela izlaže sunčanim zracima, kako kaže, zbog preko potrebnog vitamina D.

„Ako živite u predjelima gdje su duge i teške zime, kada stigne sunce, raširite svoje noge i osunčajte se malo“, savjetuje ona.

Njena koleginica Gvinet Paltrou odlučuje se za tretmane parom.

Kada je prvi put u januaru 2015. godine otkrila da pari svoju vaginu preparatima na biljnoj bazi, mnogi ginekolozi su je kritikovali, ali je godinu dana kasnije ona kazala da ne odustaje od tih tretmana i da na nju djeluju odlično.

Zvijezda serije „The Hills“ Lorin Lo Bosvort je prošle godine u prodaju pustila liniju losiona "love Wellness" sa njenim potpisom.

„Ne postoji nijedan razlog zašto bi za lice trebalo da imate 15 proizvoda, a nijedan za svoju vaginu“, tvrdi ona.

Bonus video: