Dramatična ispovjest Miše Barton: Nijedna žena ne bi trebalo da prolazi kroz ovo

Situacija u kojoj se zadesila Barton trebala bi biti apel na opreznost svim ljudima koji mogu biti žrtve ovakvih distribucija. S’ toga je glumica sazvala konferenciju za štampu kako bi podijelila svoje iskustvo.
86 pregleda 1 komentar(a)
Miša Barton, Foto: Abcnews.com
Miša Barton, Foto: Abcnews.com
Ažurirano: 16.03.2017. 12:22h

Glumica Miša Barton, poznata po svojoj ulozi u seriji "The O.C.", podnijela je naloge o zabrani prilaska dvojici bivših momka u naporu da zaustavi prodaju seks trake koja je snimljena bez njenog znanja ili pristanka, sudeći po sudskim dokumentima.

Nalog je upućen Džonu Zahariju (30) i Adamu Šavu (39) kojima se zabranjuje prodaja i prikazivanje intimnih video snimaka ili fotografija takvog sadržaja.

Komesar Višeg Suda u Los Anđelesu, Laura Himovit, takođe je naredila zabranu prilaska na najmanje 100 metara od glumice, njenog radnog mjesta, vozila, pa čak i njenih pasa.

Barton tvrdi u svojoj izjavi da su pokušali sve to da iskoriste protiv nje.

Takođe, ona ističe da je njen apsolutno najgori strah počeo kada je shvatila da je neko koga je voljela i kome je vjerovala snimio njene najintimnije trenutke bez njenog pristanka i sa skrivenim kamerama.

Međutim tu nije bio kraj. Dolazi do saznanja da neko pokušava da plasira snimke u javnosti i da ih proda.

Barton kaže: "Nijedna žena ne bi trebala da prolazi kroz ovo."

Situacija u kojoj se zadesila trebala bi biti apel na opreznost svim ljudima koji mogu biti žrtva ovakvih distribucija. S’ toga je glumica sazvala konferenciju za štampu kako bi podijelila svoje iskustvo sa ostatkom svijeta.

Ona upozorava da svaki digitalni sadržaj negdje ostaje i da ne postoji mogućnost da kada se jednom plasira bude obrisan i da nestane.

Rasprava o tome da li će Barton produžiti sudske zabrane zakazana je za 3. April.

Bonus video: