Unajmite "prijatelje" kako bi stekli popularnost na društvenim mrežama

Japanska kompanija nudi mogućnost svojim klijentima da unajme ljude, koji će im pomoći da budu popularniji u društvu.
67 pregleda 1 komentar(a)
Selfi, Foto: Shutterstock
Selfi, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.03.2017. 12:07h

Japanska kompanija nudi mogućnost svojim klijentima da unajme ljude, koji će im pomoći da budu popularniji u društvu.

Jedinstvena ponuda koju pruža firma Family Romance podrazumijeva druženje sa glumcima, koji će pozirati na vašim fotografijama, a sve u cilju veće popularnosti na društvenim mrežama.

"Prijatelj", koji će vas koštati 60 dolara, provešće sa vama dva sata i napraviti koliko god selfija poželite.

Korisnici ovakve usluge su ohrabreni da postavljaju fotografije na Instagram-u, Facebook-u, Twitter-u i sakupe što više lajkova.

Family Romance nudi ovu uslugu koja se naziva "Real appel" za događaje poput rođendanskih proslava i druženje poslije posla, kao i za vjenčanja.

Drugi žele da ostave utisak popularne osobe u društvu i naprave ljubomornim bivše partnere.

Kompanija nudi katalog "prijatelja", odnosno agenata, koje klijenti mogu odabrati na osnovu njihovih osobina poput godina, pola i izgleda.

Jedna mušterija je objavila preporuku na sajtu, navodeći da je otišla na odmor gdje je upoznala "prijatelje", koji su pozirali na fotografijama, koje je objavila blogu i Instagram nalogu. Zadovoljna mušterija navodi da je bila iznenađena brojem lajkova i komentara.

Brojni komentari na sajtu porodice Romance svjedoče koliko je ova usluga zanimljiva klijentima.

"Unajmio sam 10 agenata da glume moje prijatelje na rođendanskoj zabavi, priređenoj u luksuznom hotelu u Tokiju, gdje smo pili piće uz nevjerovatan pogled na grad. Nakon toga smo otišli do moje sobe, gdje su me iznenadili sa rođendanskom tortom. Napravili smo puno selfija."

Bonus video: