Policija nije uradila ništa da spriječi Krisa Brauna da bije Keruči

"Sama sam čula kako je bije. Čak sam zvala i policiju... Često sam plakala dok bih slušala kako vrišti iznad mog stana”, napisala je ona u tvitu, dodajući da Krisa zna od kad je bio mali i da je uvijek bio nevaspitan.
123 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 23.02.2017. 16:23h

Kej Kola, komšinica problematičnog muzičara Krisa Brauna (27), izjavila je na društvenim mrežama da je policija primila nekoliko poziva, ali da “nisu uradili ništa” kako bi spriječili zvijezdu da tuče bivšu djevojku, Keruči Tren.

“Ona ga je ostavila! Nije bilo na meni da pričam o njihovim problemima, ali sada kada je ona odlučila da javno govori o tome ne mogu da sjedim i slušam ljude kako je optužuju da laže...”, ispričala je Kola.

“Policija nije učinila ništa, a primila je nekoliko poziva. Treba ispitati policiju u Sjevernom Holivudu. Pričala sam sa njom o tome, slala druge ljude na njihov sprat, čak sam i ja išla do njihovog stana. Uradila sam ono što je bilo do mene”, napisala je ona na društvenoj mreži Twitter.

Kola je iznijela svoju verziju priče pošto je na sudu otkriveno da je Braun prijetio Trent da će je upucati, zbog čega mu je zabranjeno da joj prilazi, nakon čega su pojedini fanovi stali u odbranu muzičara.

“Muka mi je od svih vas koji tvrdite da Keruči laže. Sama sam čula kako je bije. Čak sam zvala i policiju... Često sam plakala dok bih slušala kako vrišti iznad mog stana”, napisala je ona u tvitu, dodajući da Krisa zna od kad je bio mali i da je uvijek bio nevaspitan.

Američkom pjevaču Krisu Braunu zabranjen je prilaz bivšoj djevojci Keruči Tran, pošto ga je ona optužila da je udario i više puta prijetio da će je ubiti.

Na sudu u Los Anđelesu Tran (28) je kazala da ju je pjevač udario pesnicom u stomak i gurnuo niz stepenice prije nekoliko godina. U međuvremenu su raskinuli, a zabranu prilaska je tražila jer joj je Kris Braun pretio smrću u novijim porukama.

Pjevač je imao posla s policijom više puta zbog različitih ispada nasilja, posebno 2009. kada je pred ceremoniju dodjele Gremi nagrada udario tadašnju djevojku, pop zvijezdu Rijanu. Prošle godine je bio uhapšen pod sumnjom da je oružjem napao jednu djevojku.

Galerija

Bonus video: