Kid Rok postaje republikanski senator?

Jedan od članova Republikanaca u Mičigenu je na sastanku predložio Roka kao “idealnog kandidata koji već ima izgrađen identitet, razmišlja van okvira i mogao bi da sruši sliku o republikancima kao uštogoljenim političarima”.
65 pregleda 1 komentar(a)
kid rok, Foto: Facebook.com/kidrock
kid rok, Foto: Facebook.com/kidrock
Ažurirano: 15.02.2017. 16:55h

Muzičar Kid Rok potencijalni je kandidat Republikanaca za mjesto u Senatu Sjedinjenih Američkih Država, piše NME.

Muzičar, koji javno podržava Republikansku partiju, predložen je prošle sedmice na konvenciji, kao kandidat za izbore u Mičigenu koji će se održati naredne godine.

Mjesto u Senatu ispred Mičigena od 2000. godine je pripadalo političarki Demokrata Debi Stejbenov, ali su tu funkciju preuzeli republikanci prošle godine sa Donaldom Trampom, koji je u međuvremenu postao predsjednik.

Prema pisanju Detroit Free Pressa, jedan od članova Republikanaca u Mičigenu je na sastanku predložio Roka kao “idealnog kandidata koji već ima izgrađen identitet, razmišlja van okvira i mogao bi da sruši sliku o republikancima kao uštogoljenim političarima”.

“Siguran sam da će obezbijediti jenako uzbuđenje kao i Tramp”, dodao je političar koji se zalagao za Kida Roka, koji se još nije oglasio povodom ovih informacija.

Muzičar je tokom predsjedničke kampanje podržavao Trampa, a u razgovoru za Rollin Stone, tada je kazao:

“Navijam za Trampa, jer se osjećam poput većine ljudi, koji bez obzira da li su republikanci ili demokrate misle da ako dobiju Hilari Klinton, Barnija Sandersa, Marka Rubija ili Teda Kruza, u pitanju je isto s*anje”.

Bonus video: