Nastup rokera sa Lejdi Gagom na dodjeli Gremija obilježili tehnički problemi

Međutim, najveći kiks napravila je glumica Lavern Koks, koja je najavila samo Lejdi Gagu, zaboravljajući kultne muzičare.
108 pregleda 1 komentar(a)
Lejdi Gaga i Džejms Hetfild, Foto: Tvgcdn.net
Lejdi Gaga i Džejms Hetfild, Foto: Tvgcdn.net
Ažurirano: 13.02.2017. 17:14h

Članovi kultnog sastava Metallica, objavili su danas da će tokom godine održati turneju “WorldWired” u okviru koje će promovisati album “Hardwired... To Self-Destruct”.

Ovo će biti prva turneja “ukućana” Rock And Roll kuće slavnih i dobitnika Gremija, od 2009. godine, a još jedno iznenađenje za fanove ovog sastava je, što će uz svaku kupljenu ulaznicu za njihov koncert dobiti i kopiju novog albuma u CD ili digitalnoj formi.

“Hardwired... To Self-Destruct” će početi nastupom u Baltimoru 10. maja, a završiće se 16. avgusta u Edmontonu.

Članovi sastava Metallica nastupili su u nedjelju, u revijalnom dijelu dodjele Gremi nagrada, sa pjevačicom Lejdi Gagom, a umjesto da taj performans bude okarakterisan kao spektakl, ostaće upamćen po brojnim tehničkim problemima.

Naime, mikrofon na kojem je trebalo da pjeva Džejms Hetfild nije radio, zbog čega se pjevač iznervirao i svoj bijes iskalio na ostatku opreme, da bi se onda pridružio Gagi, pa su cijeli nastup izveli na jednom mikrofonu.

Međutim, najveći kiks napravila je glumica Lavern Koks, koja je najavila samo Lejdi Gagu, zaboravljajući kultne muzičare.

“Dame, gospodo i svi moji nestandardni polovi, koji gledate večeras... Osam puta nagrađeni Gremijem i i šest puta nagrađena Gremijem – Lejdi Gaga”, kazala je Koks, zaboravljajući da izgovori naziv benda.

Ovo je razljutilo fanove Metallice na društvenim mrežama, a ubrzo se oglasila i Koks, koja je objasnila zašto je došlo do “greške”.

“Veoma mi je žao zbog Metallice i svih njihovih fanova. Meni je rečeno da ne izgovaram naziv benda niti njihova imena tokom najave. Volim vas. Razbijate”, poručila je ona na Twitteru.

Bonus video: