Džared Leto utješio Anđelinu nakon razvoda

"Džared je vratio Anđelini osmijeh na lice. On je tačno ono što joj sad treba”, kazao je izvor za OK magazin
51 pregleda 0 komentar(a)
Anđelina Džoli Džared Leto, Foto: Twitter
Anđelina Džoli Džared Leto, Foto: Twitter
Ažurirano: 12.02.2017. 15:08h

Nakon što je odlučila da ostavi supruga Breda Pita, Anđelina Džoli je utjehu našla u naručju kolege glumca. Kako pišu strani mediji, Džoli je viđena na romatičnoj večeri s Džaredom Letoom, glumcem i frontmenom grupe “Thirty Seconds to Mars”.

Anđelinini prijatelji potvrdili su kako se ona tajno sastaje sa glumcem kojeg je upoznala još prije dvija decenije, na snimanju filma "Prekinuta mladost", no povezali su se na snimanju "Aleksandra Velikog" 2003.

“Ostali su prijatelji sve ove godine, a između njih ima hemije. Džared je vratio Anđelini osmijeh na lice. On je tačno ono što joj sad treba”, kazao je izvor za OK magazin.

Inače, nakon snimanja "Aleksandra Velikog" Anđelina je govorila kako je na snimanju upoznala nekog posebnog, s kim je razgovarala o svemu. No, samo nekoliko mjeseci poslije snimila je "Gospodina i gospođu Smith", na kojem je i buknula romansa između Breda i nje.

“Nigdje joj se ne žuri. Prolazi kroz težak razvod i borbu za starateljstvo. Ipak, sigurno je da joj odgovara Džaredovo društvo”, pišu mediji.

Bonus video: