A kažu da je norma da nema normi: Vogov masakr fotošopom

Naslovnica izdanja za mart osvanula je s naslovom "Revolucija ljepote"
0 komentar(a)
Ešli Grejem, Foto: Instagram
Ešli Grejem, Foto: Instagram
Ažurirano: 09.02.2017. 11:31h

Vogue magazin optužen je da je fotošopovao svoje nove naslovnice kako bi plus size model Ešli Grejem izgledala mršavije.

Naslovnica izdanja za mart osvanula je s naslovom "Revolucija ljepote", a na njoj su Hadid, Grejem, Kendal Džener, Advoa Aboa, Liu Ven, Vitorija Ćereti i Iman Hamam te tvrdi kako su nove norme to da normi nema.

Ipak, našli su se na udaru fanova na Instagramu koji su zaključili kako je ruka Điđi Hadid 'produžena.' "Što se događa s rukom Điđi Hadid? Očigledno je fotošopovana", primijetili su mnogi.

"Prestanite fotošopovati ženska tijela! Vi ste brend s uticajem, pogrešno predstavljanje žena je neprihvatljivo", dodao je jedan komentator.

Neki pak su dodali kako čitava stvar nema veze s različitosti, s obzirom na činjenicu da se težinom izdvaja jedino Ešli Grejem, a to se još pokušava i sakriti.

Neke je razljutilo i jer su primijetili kako je Ešli jedini model koji rukom prekriva bedra, a čini se kako je američko izdanje dodalo i bijelu crtu na gaćice plus size modela jer tokom snimanja na plaži nije je bilo.

Bijela crta ne vidi se ni na fotografiji koja nije fotošopovana jer objavila ju je samo Ešli na svom profilu. I tamo je bilo kritika, a najviše na račun "različitosti" koje zapravo uopšte nema.

Bonus video: