Zbog ove pjesme sam bio ljubomoran na njega

"Mnogo mi nedostaje zbog njegove muzike, ali još više zbog njegove humanosti"
0 komentar(a)
Elton Džon, Foto: Beta/AP
Elton Džon, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 07.02.2017. 17:05h

Poznati britanski muzičar Elton Džon pričao nije štedio riječi hvale na račun Džordža Majkla, prisjetivši se njegovog odnosa sa preminulom pop ikonom tokom radio emisije "Rocket Hour".

"Ne samo da je Džordž bio dobar prijatelj, već je bio i jedan od najboljih autora koje je Engleska ikada stvorila i zasigurno jedan od najboljih pjevača na svijetu", izrazio je svoje mišljenje Džon.

On se prisjetio trenutka kada je prvi put čuo veliki hit "Wake Me Up Before You Go Go" Majklove grupe Wham!, kao i njegovog gostovanja na njihovom posljednjem nastupu.

"Nastupio sam obučen kao Ronald Mekdonald na stadionu Vembli i kupio im automobil sa tri točka i napisao njihova imena na njemu", kazao je Džon.

"Želim da ga se sjećam po njegovoj predivnoj muzici i njegovoj dobroti koju ljudi stalno pominju. On je bio najljubazniji, najdarežljiviji čovjek, a sve to je radio bez traženja ikakvog publiciteta. Gledao sam kako pomaže mnogima. Mnogo mi nedostaje zbog njegove muzike, ali još više zbog njegove humanosti", istakao je engleski muzičar.

Džon je u emisiji izveo nekoliko Majklovih pjesama, a za numeru "One More Try" je kazao da bi želio da je njegova.

"Rijetko kad se desi da sam ljubomoran na nečiju pjesmu, ali moram da priznam da jesam na ovu. Volio bih da sam je ja napisao", prokomentarisala je pop zvijezda.

Bonus video: