Sara Sampaio: "Svijeće su savršen način da napravite dobru atmosferu za Dan zaljubljenih"

“Uvijek sam voljela mat završnicu i takvi karmini su sjajni. Oni su u stanju da vam potpuno transfomišu raspoloženje. Učiniće da imate više samopouzdanja i da se osjećate seksi”, istakla je manekenka.
3 komentar(a)
Sara Sampaio, Foto: Speakerscorner.me
Sara Sampaio, Foto: Speakerscorner.me
Ažurirano: 06.02.2017. 15:08h

Jedan od anđela brenda Victoria's Secret, Sara Sampaio, podijelila je sa damama savjete za dobar izgled tokom Dana zaljubljenih.

Dvadesetpetogodišnjakinja iz Portugala posebno je preporučila mat karmin.

“Uvijek sam voljela mat završnicu i takvi karmini su sjajni. Oni su u stanju da vam potpuno transfomišu raspoloženje. Učiniće da imate više samopouzdanja i da se osjećate seksi”, istakla je manekenka, dodajući da se takvi karmini markle Victoria's Secret, čije je zaštitno lice, veoma lako nanose.

“Imam veoma tamnu kožu, pa kad dodam crveni karmin sviđa mi se kako izgleda. Izgledam ženstveno i misteriozno”, pojasnila je ona i otkrila da je radeći kao model naučila nekoliko trikova.

“Naučila sam da je porubljivanje usana olovkom prije nanošenja karmina veoma bitno, ali i da je siječenje važno za oblik lica. Ako nemate vremena za šminkanje, samo osjenčite konture i izgledaćete svježe”, poručuje ona.

Sampaio je bila raspoložena i da podijeli nekoliko savjeta muškarcima povodom Dana zaljubljenih.

“Svijeće su savršen način da napravite dobru atmosferu za Dan zaljubljenih. Nakit je uvijek dobar izbor. Koja djevojka ne voli nakit, naročito ako ima neki poseban značaj? Ukoliko se odlučite za cvijeće, neka to budu crvene ruže”, savjet je manekenke.

Bonus video: