Spalite veš koji ste nosili dok ste bili u prošloj vezi

U tekstu koji je radila u saradnji sa “stručnjakom za veze” Suzanom Galand, jedna od glavnih preporuka je da zapalite svo donje rublje koje ste nosili za vrijeme veze sa bivšim partnerom
67 pregleda 5 komentar(a)
Gvinet Paltrou, Foto: Beta/AP
Gvinet Paltrou, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 05.02.2017. 16:57h

Holivudska glumica Gvinet Paltrou putem svog bloga “GOOP” je svojim fanovima ponudila niz savjeta kako da se riješe bolnih uspomena nakon raskida, a neki od njih nisu baš jeftini.

U tekstu koji je radila u saradnji sa “stručnjakom za veze” Suzanom Galand, jedna od glavnih preporuka je da zapalite svo donje rublje koje ste nosili za vrijeme veze sa bivšim partnerom.

“Žensko donje rublje koje ste nosili sa bivšim ljubavnicima u sebi može nositi toksične ostatke tih veza, zajedno sa bolnim uspomenama,” stoji u tekstu.

Mada autorke i same priznaju da možda nema smisla bacati veš u kojem se osjećate dobro i za koji ste potrošili dosta novca, a treba platiti i novi veš, one ističu da je to “snažan, isjeljujuć potez koji treba povući”.

Čak dalje u tekstu objašnjavaju u detalje, korak po korak kako to treba uraditi: pronaći sigurno mjesto gdje možete zapaliti vatru, izgovoriti molitvu prije paljenja, bacati u vatru komad po komad odjeće i na kraju “pažljivo gledajte kako komadi gore, budite svjesni da se vaša prošlost reciklira u etar, otvarajući vas za budućnost”.

Bonus video: