ZBOG OPERACIJA IMA ZDRAVSTVENIH PROBLEMA

Dao skoro pola miliona eura da bi imao "idealan" fizički izgled

Kada ga je novinarka upitala zašto i dalje ide na operacije, ukoliko mu škode zdravlju, on je rekao da jednostavno ne može da se zaustavi i da je to poput farbanja kose
113 pregleda 17 komentar(a)
Rodrigo Alves, Foto: Screenshot (YouTube)
Rodrigo Alves, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 07.02.2019. 01:28h

"Human Ken Doll“, kako ga nazivaju svjetski mediji, Rodrigo Alves ne odustaje od potrage za onim što smatra da je idealni fizički izgled.

On je gostovao u emisiji "The Morning" i otkrio da za njega operacije imaju domino-efekat. Svaka nova operacija izaziva sledeću i priča se nikada ne završava...

Nedavno se, kako prenosi MTV, podvrgao pedesetoj operaciji ali ne namjerava da se zaustavi na tome, uprkos činjenici da sve teže diše.

"U julu prošle godine išao sam na rekonstrukciju nosa, što je urađeno uz pomoć hrskavice uzete sa mojih rebara", objašnjava on.

"To mi je pomoglo, ali i dalje ne mogu da dišem sto odsto".

Kada ga je novinarka upitala zašto i dalje ide na operacije, ukoliko mu škode zdravlju, on je rekao da jednostavno ne može da se zaustavi i da je to poput farbanja kose.

"Idem da bih popravio stvari. Osam puta sam sređivao nos, to je kao domino-efekat. Sada ne mogu da dišem, pa ću morati na operaciju da bih to popravio".

Rodrigo je otkrio da je na operacije do sada dao nešto manje od 430.000 eura.