Sestra Maraje Keri prijeti da će progovoriti o zlostavljanju i satanističkim ritualima

"Trijezna je već neko vrijeme, pa je počela da se prisjeća stvari iz djetinjstva koje je preživjela. RIječ je o nekim prilično teškim stvarima."
0 komentar(a)
Maraja Keri, Foto: Twitter
Maraja Keri, Foto: Twitter
Ažurirano: 25.01.2017. 16:03h

Poznata američka pjevačica Maraja Keri bori se u posljednje vrijeme sa raspadom braka i psihičkim problemima, a kao da to nije dovoljno prošle godine je dobila neželjnu pažnju medija nakon što se u njima pojavila njena sestra Alison i otkrila do tada nepoznate detalje o njenoj porodici. Sada prijeti da će otkriti još šokantnih detalja.

Alison se prošlog proljeća javno obratila za pomoć starijoj sestri, jer je pretrpjela teške povrede nakon što je opljačkana. Zatim je uhapšena ispred jednog njujorškog hotela nakon što je policajcima u civilu nudila seksualne usluge.

Maraja se nije javno oglašavala, ali je njen portparol poručio da pjevačica nije kamenog srca, već da pomaže članovima svoje porodice mada već godinama sa Alison nije u dobrim odnosima.

Sada je Alison, kako piše "Radar Online", odlučila da se snađe na drugi način, odnosno da zaradi tako što će u javnost iznijeti tajne svoje porodice. Marajina sestra je godinama bila zavisna od alkohola i droge, ali je već neko vrijeme na liječenju.

"Trijezna je već neko vrijeme, pa je počela da se prisjeća stvari iz djetinjstva koje je preživjela. RIječ je o nekim prilično teškim stvarima. Pominjala je seksualno zlostavljanje, kako ih je majka tjerala da učestvuju u užasnim satanističkim ritualima i slično", otkrio je bliski prijatelj Alison, Dejvid Bejker.

On je dodao da je Marajina sestra, zbog svega što je proživjela, potisnula sjećanja koja sada kada je trijezna isplivavaju na površinu.

"Kad je većina njenog djetinjstva u pitanju, Alison ima prilično nejasne uspomene, pogotovo što se tiče zlostavljanja. Ali je počela da se prisjeća," kazao je Bejker i najavio da će Alison uskoro javno progovoriti o svemu o čemu je godinama ćutala.

Bonus video: