Madona negirala da usvaja djecu iz Malavija

Madona je 2006. godine usvojila dječaka Dejvida Bandu, a 2009. djevojčicu Mersi Džejms.
187 pregleda 0 komentar(a)
Madona, Foto: Shutterstock
Madona, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 25.01.2017. 16:08h

Zvijezda američkog popa Madona demantovala je navode "Asošijeted presa" da je podnijela zahtjev za usvajanje dvoje djece iz Malavija, gdje je prije nekoliko godina usvojila dječaka i djevojčicu.

"Trenutno sam u Malaviju kako bih vidjela kako napreduju radovi na dječijoj bolnici i ostale stvari u okviru projekta 'Raising Malawi', a onda se vraćam kući. Glasine o usvajanju su netačne", navela je Madona u saopštenju za medije.

"Sud razmatra zahtjev da li je Madona u mogućnosti da usvoji dvoje dece", izjavio je neimenovani portparol suda i dodao da procedura usvajavanje djece mora da ide preko sudskih organa.

Lokalni mediji ranije su prenijeli da je Madona lično podnijela zahtjev sudu u glavnom gradu Malavija Lilongveu, te da je neimenovani portparol suda izjavio da je njen zahtjev uzet u razmatranje.

Madona je 2006. godine usvojila dječaka Dejvida Bandu, a 2009. djevojčicu Mersi Džejms.

Pjevačica je 2006. godine osnovala fondaciju za pomoć Malaviju "Raising Malawi" putem kojeg finansira sirotišta i druge institucije za pomoć djeci bez roditelja u toj veoma siromašnoj afričkoj zemlji.

Bonus video: