Organizatori humanitarne revije "Be Human" skupili preko 10 hiljada eura

"Gosti koji su došli iz susjednih država bili su oduševljeni manifestacijom i iznosom prikupljenog novca"
0 komentar(a)
revija Be human, Foto: Filip Roganović
revija Be human, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 24.01.2017. 12:43h

Na humanitarnoj reviji "Be Human", održanoj preksinoć u podgoričkom KIC-u "Budo Tomović" prikupljeno je preko 10 hiljada eura, a novac je doniran NVO "Fenix" - Udruženju roditelja djece oboljele od kancera i odjeljenju pedijatrijske hematoonkologije, saopštili su organizatori - Kuća mode i ljepote "Zoran" i NVO "Budi human".

U programu ove manifestacije učestvovala su neka od najvećih imena frizerske struke iz Crne Gore i regiona, kao što su Dragan Andrejić (Srbija), Senad Šehić (BiH), Lidija Štokić (Hrvatska), Perica Ivanovski (Makedonija) i ostali, ali i izvođači klasične muzike ,kvartet Vili i profesori, predstavnik Crne Gore na predstojećem Eurosongu Slavko Kalezić, kreatorka Sanja Bobar, pjevačica Andrea Demirović, glumica Julija Milačić i brojne druge ličnosti iz javnog života Crne Gore.

Gosti koji su došli iz susjednih država bili su oduševljeni manifestacijom i iznosom prikupljenog novca, kazao je dan nakon što je revija održana jedan od organizatora, Zoran Vukčević u razgovoru za "Vijesti".

"Danas me zovu sa svih strana da se zahvale oni koji su bili, a oni koji nisu bili u mogućnosti da dođu da kažu da im je žao što nisu učestvovali u ovoj priči. Poslali smo jednu sjajnu poruku. Nisam uspio ni tri sada da odspavam od poziva. Sve je krenulo u četvrtak ujutro, kada je vlasnik Lutrije Crne Gore u živom programu na svojoj televiziji saopštio da će uplatiti tri hiljade eura, to nam je dalo dodatan podstrek i sad se javljaju brojna bitna imena iz Crne Gore koja traže da privatno uplate da se zaokruži cifra od 20 hiljada", otkrio je Vukčević i kazao da će akcija trajati još nedjelju dana i da se do tada mogu javiti svi oni koji žele da donijraju novac.

Utisak je da je "Be Human" donio upečatljiv šou u kojem su uživali i učesnici i publika, a na pitanje da li bi ovo moglo da postane tradicija Vukčević kaže da to želi, ali da mu je potrebno više podrške sljedeći put.

"Da nije bilo mojih bližnjih ljudi, Pavla Simonovića i Snežane Đurović crkao bih. Kad ljudi koji su nam gostovali iz susjednih država organizuju to kod njih, priprema traje po godinu dana. I svi su stali uz Sarajevo i Ljubljanu, a niko od njih nije prikupio ovoliku cifru kao ja za 35 dana rada, dok ste mi jedina podrška bili vi novinari. Plakali su mnogi u publici, ujedinili smo Crnu Goru, pop i hodža su bili jedan pored drugoga i zvali me da se zahvale", istakao je Vukčević.

Bonus video: