Gevin Rosdejl: "Razvod je bio najbolniji dio mog života, jer ga nisam želio"

“Trebalo je da budem jak zbog njih, a iz poštovanja prema Gven da ostanem tih. Tako će biti zauvjek”, poručio je on.
65 pregleda 0 komentar(a)
Gven Stefani, Gevin Rozdejl, Foto: Beta/AP
Gven Stefani, Gevin Rozdejl, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 23.01.2017. 13:00h

Nakon dvije godine odbijanja da u javnosti priča o svojoj bivšoj supruzi, pjevačici Gven Stefani, ali i njihovom razvodu, Gevin Rosdejl je odlučio da ipak podijeli svoju stranu priče.

Međutim, muzičar koji se sedam godina zabavljao sa koleginicom, a zatim bio u braku sa njom još 13, imao je samo lijepe riječi za Stefani.

“Imali smo 20 zajedničkih godina i to je samo po sebi nevjerovatno. To je cijeli život. I dalje mislim da je ona nevjerovatna. To je bilo predivnih 20 godina tokom kojih smo dobili troje prelijepe djece. Tu je bilo mnogo pozitivne enrgije, a vremenom će i oni postati svjesni toga”, poručio je on.

Iako je sada srećan, on je otkrio da je razvod za njega bio najbolniji dio života, s obzirom na to da nije želio kraj braka.

Kako ističe, ipak je ostao jak za dobrobit djece.

“Trebalo je da budem jak zbog njih, a iz poštovanja prema Gven da ostanem tih. Tako će biti zauvjek”, poručio je on.

U međuvremenu, Stefani, koja je nekoliko sezona u žiriju rijaliti takmičenja “The Voice” sada je u srećnoj vezi sa Blejkom Šeltonom, dok je Rosdejl još uvijek sam, ali kako kaže, nije ni zainteresovan za novu vezu.

On se našalio da njegova djeca konstantno pokušavaju da mu pronađu djevojku, te da stalno provjeravaju telefon kada mu stigne poruka.

Stefani je podnijela zahtjev za razvod nakon što je saznala da ju je Rosdejl tri godine varao sa dadiljom njihove djece.

Bonus video: