Zaharina biološka majka poručila glumici: "Anđelina molim te dozvoli mi da pričam sa ćerkom"

“Anđelina joj je bila više od majke i više majka nego što ću ja ikada biti. Sa njom je otkako je beba, ali to ne znači da mi ne nedostaje”, kaže ona.
151 pregleda 1 komentar(a)
Anđelina i djeca, Foto: .moviepilot.com
Anđelina i djeca, Foto: .moviepilot.com
Ažurirano: 18.01.2017. 17:38h

Biološka majka Zahare, djevojčice koju je glumica Anđelina Džoli usvojila, pričala je za Daily Mail, sa željom da će holivudka zvijezda pročitati njenu poruku: “Molim te dozvoli mi da pričam sa ćerkom”.

Mentevab Davit Lebiso, kazala je da očajnički želi da bude dio života njene 12-godišnje ćerke, te da se nada da će Džoli dobiti starateljstvo nad Zaharom u razvodu od Breda Pita.

Njen san je da jednoga dana upozna djevojčicu koje se odrekla nakon porođaja, ali bi se zadovoljila i time da joj čuje glas.

“Samo želim fda zna da sam živa i da dugo želim da je čujem. Ne tražim da mi je vrate, već da budem u kontaktu sa njom. Da mi omoguće da je povremeno pozovem i pričam sa njom”, kazala je Mentevab iz Etiopije.

Ona ističe da je svjesna toga, da je Džoli njenoj ćerki omogućila sve što je poželjela.

“Anđelina joj je bila više od majke i više majka nego što ću ja ikada biti. Sa njom je otkako je beba, ali to ne znači da mi ne nedostaje”, kaže ona.

“Cijelo vrijeme mi nedostaje. Svakoga dana razmišljam o njoj i želim da joj čujem glas i vidim lice. Znam kada joj je rođendan, ali sam tada veoma tužna, jer ne mogu da ga slavim sa njom”, ispričala je Etiopljanka.

“Ona je odrasla u prelijepu ženu i ja sam veoma ponosna na nju. Svi ćemo umrijeti jednoga dana, a prije nego što ja umrem voljela bih da moja ćerka sazna da ima mene i porodicu u Etiopiji. Tražila bih od Anđeline da mi dopusti da je čujem. Mislim da to nije puno”, poručila je 31-godišnjakinja, koja nije imala kontakt ni sa glumicom ni sa Zaharom od kako ju je 2005. godine sa 6 mjeseci dala na usvajanje.

“Nikada nisam dobila pismo. Nisu mi slali ni novac, ali to me nikada nije interesovalo”, rekla je ona.

Bonus video: