ČARLI ŠIN KAŽE DA SE PROMJENIO

"Koristio sam drogu u količinama koje drugi ne bi preživjeli"

“Zabavno je gledati sve to, ali istovremeno i ponižavajuće. Kažeš sebi: 'Čovječe, šta se tu dođavola desilo?'”
109 pregleda 7 komentar(a)
Čarli Šin, Foto: Rojters
Čarli Šin, Foto: Rojters
Ažurirano: 07.02.2019. 09:12h

Problematični glumac Čarli Šin (51), tvrdi da je testosteronska krema doprinijela njegovom bizarnom ponašanju zbog čega je, uprkos velikom uspjehu, 2011.  otpušten iz serije “Dva i po muškarca”.

Gostujući u emisiji Good Morning America, glumac je pričao o HIV virusu koji mu je dijagnostikovan, a osvrnuo se i na problematični period svog života kada je davao bizarne intervjue.

“Zabavno je gledati sve to, ali istovremeno i ponižavajuće. Kažeš sebi: 'Čovječe, šta se tu dođavola desilo?'”, prokomentarisao je, prelistavajući svoje stare intervjue.

On je  objasnio da je tada koristio testosteronsku kremu “kako bi ojačao svoj libido”.

“Kad uđe u metabolizam, manifestuje se kao ljutnja na steroidima”, opisao je on. Navodeći da “više nije taj čovjek”, on je priznao da je svojevremeno koristio drogu u količinama “koje drugi ne bi preživjeli”.

Šin  je otkrio kako se osjećao kada je saznao da je HIV pozitivan.

“Tog dana kada sam dobio dijagnozu, poželio sam da odmah popijem metak. Ali moja mama je bila tu i nisam mogao da učinim to pred njom, niti da dozvolim da me pronađe i čisti haos koji bih napravio”, tvrdi glumac.

“A onda je došao neki drugi osjećaj. Dali su mi punu šaku tableta i rekli 'Sada možeš da ideš kući, živjećeš još dugo'”, prepričao je Šin, koji sebe sada smatra liderom u bici protiv side.

“Osjećam se kao da nosim baklju i osvjetljavam put  ljudima koji imaju isti problem”, kazao je on.