Bivša članica grupe "Spice Girls" mora na odvikavanje od seksa i alkohola - Vijesti.me
PROŠLA KROZ NIZ SKANDALA

Bivša članica grupe "Spice Girls" mora na odvikavanje od seksa i alkohola

Tokom avgusta sud je donio odluku da Mel Bi svom bivšem suprugu za troškove suđenja isplati 350.000 dolara, kao i 5.000 dolara alimentacije

Mel B, Mel Bi
Mel B, Mel Bi (Foto: Shutterstock)

Bivša članica grupe "Spice Girls" Mel Bi prošla je kroz niz skandala, prljavi razvod od producenta Stefana Belafontea i sada je čeka rehabilitacija i liječenje od alkohola i zavisnosti od seksa.

Mel Bi se već, prema pisanju britanskih medija, prijavila u kliniku i tamo će biti narednih mjesec dana. 

Njoj je poslije krahah braka i mučne i prljave parnice, skandala u javnosti u kojima je isplivalo da je muž varao, drogirao, tjerao na seks, snimao...dijagnostikovan postraumatski stres, prenosi B92.

"Vrlo sam iskrena o svom alkoholizmu kojim sam se koristila da zacijelim rane, a to je često način na koji mnogi ljudi žele da zamaskiraju probleme koje zapravo imaju. Ja želim zbog svoje djece da budem najbolja verzija sebe i zato sve ovo radim", rekla je pjevačica za "Daily Mail".

Tokom avgusta sud je donio odluku da Mel Bi svom bivšem suprugu za troškove suđenja isplati 350.000 dolara, kao i 5.000 dolara alimentacije. 

Ipak, osim finansijskog udarca razvod je za nju bio previše iscrpljujući, pa je odlučila da prvo riješi svoje probleme, a zatim da krene u novu pravnu bitku i pokuša da vrati starateljstvo nad njihovom šestogodišnjom ćerkom.