Ko je djevojka koja je navijačima u Madridu skrenula pažnju s utakmice - Vijesti.me
ATRAKTIVNA PLAVUŠA POSTALA HIT NA INSTAGRAMU

Ko je djevojka koja je navijačima u Madridu skrenula pažnju s utakmice

U 18. minutu polugola istrčala na teren i nakratko prekinula finalnu utakmicu Lige šampiona

Prekinula utakmicu u 18. minutu
Prekinula utakmicu u 18. minutu (Foto: Reuters)

Polugola navijačica koja je sinoć nakratko prekinula finale Lige šampiona je Kinsi Volanski, djevojka Jutjubera i Vitalija Zdorovetskog, kojem takođe prekidi finalnih susreta nisu strani.

Vitalij je 2014. prekinuo finale Svjetskog prvenstva, kao i više NBA mečeva, ali nije uspio u namjeri da istrči na teren tokom Superbola, jer je već prije ulaska na stadion prepoznat kao prijetnja.

Volanski, koja je pored manekenstva nedavno počela da se bavi i glumom, je utrčala na teren i natpisom na kostimu "Vitaly Uncensored" promovisala novu mrežu koju je pokrenuo Vitalij, a na kojoj se nalaze eksplicitni sadržaji namijenjeni 18+ publici.

Jutjub je u nekoliko navrata blokirao video klipove Zdorovetskog, zbog čega je odlučio napraviti svoju mrežu na kojoj je nastavio objavljivati eksplicitne sadržaje sa atraktivnim djevojkama.

Instagram nalog Volanski je postao pravi hit nakon prekida sinoćnje utakmice - u susret meču je imala 200 hiljada pratilaca, dok trenutno, nakon svega 12 sati kasnije, njenu stranicu prati 1.7 miliona korisnika te društvene mreže.

View this post on Instagram

Happy Easter 🐣🐰

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on


Vidi sve komentare

Najčitanije iz sekcije Zanimljivo