Koja će biti među 15 najatraktivnijih Crnogorki na FB? - Vijesti.me
Lajkujte ljepotice

Koja će biti među 15 najatraktivnijih Crnogorki na FB?

Po riječima kreatora stranice “Crnogorke”, Stefana Špirića, konkurs nije vremenski ograničen, te se djevojke mogu prijavljivati do samog izbora

Po uzoru na hrvatski Gentlemans Choice, kreirana je Facebook stranica za sve crnogorske djevojke kojima je želja da putem ove društvene mreže promovišu svoju ljepotu.

Po riječima kreatora stranice “Crnogorke”, Stefana Špirića, konkurs nije vremenski ograničen, te se djevojke mogu prijavljivati do samog izbora.

Mila Kalađurđević

Sve što je potrebno za kandidovanje je slika koju treba poslati na Facebook stranicu ili mail, a žiri će nakon utvrđivanja autentičnosti profila kontaktirati djevojku kako bi dobio njenu dozvolu za objavljivanje fotografije.

Nikolina Lončar

Među do sada prijavljenima su djevojke koje su se već pojavljivale na domaćoj modnoj sceni kao što su: Anja Jovanović, Sanja Brnović, Kristina Čubranović, Ivana Čuljković, Jelena Krivokapić, Mila Kalađurđević i Nikolina Lončar.

Anđela Marković

Među njima je najpoznatija Marija Vujović, svjetski top model. na Facebook strani izbora može se glasati i za pjevačicu Anju Mašanović, voditeljku Dajanu Golubović, i bivšu džudistkinju Tanju Jabučanin.

Viki Vukić

Kako je objašnjeno na stranici, takmičarke nisu ograničene godištem, ali žiri zadržava pravo odluke koje slike će objaviti, odnosno koje djevojke mogu učestvovati.

Andrijana Vujović

Glasanje je omogućeno svakom korisniku Interneta, a po principu jedan klik na like – jedan glas i trajaće do kraja sljedeće godine, kada će biti proglašeno petnaest najljepših Crnogorki:

“Neće biti proglašenja jedne najljepše, niti će se dijeliti prvo, drugo i treće mjesto. Izabraćemo 15 najljepših koje će predstavljati Crnu Goru na regionalnom Gentlemans Choice takmičenju”, kazao je za Vijesti Stefan Špirić.

Regionalno takmičenje obuhvata države sa ex-Yu prostora, a biće proglašeno 25 najljepših djevojki sa Balkana, najavljuje organizator.