Muškarac vratio jaknu Oliviji koju je nosila u filmu "Grease" - Vijesti.me
KUPIO JE NA AUKCIJI

Muškarac vratio jaknu Oliviji koju je nosila u filmu "Grease"

Ova Australijanka odlučila je da proda svoju crnu kožnu jaknu i drugu pokretnu imovinu, a dio prihoda preusmjeri za istraživanje i dijagnostifikovanje karcinoma

Olivija Njutn Džon
Olivija Njutn Džon (Foto: Screenshot/Youtube)

Kožnu jaknu koju je Olivija Njutn-Džon nosila u legendarnom filmu "Grease" ovoj glumici je vratio muškarac koji ju je kupio na aukciji za 243.200 dolara.

Ova Australijanka odlučila je da proda svoju crnu kožnu jaknu i drugu pokretnu imovinu u novembru, a dio prihoda planira da preusmjeri za istraživanje i dijagnostifikovanje karcinoma. Međutim, anonimni kupac sada je jaknu vratio Oliviji.

"Ta jakna ne bi trebala da trune u ormaru milijardera samo kako bi se hvalisao. Kupio sam jaknu, donirao novac, a sada je vraćam Oliviji. Pobijediti karcinom koristeći najnovije terapije hiljadu puta je važnije od te jakne, ja Oliviji želim svu sreću", kazao je širokogrudni kupac.

Olivija Njutn-Džon, kojoj je dijagnostifikovan rak dojke 1992. godine, ga je sva u suzama zagrlila i rekla da je izuzetno zahvalna, piše BBC News.

Obukla je ovu jaknu u završnoj sceni filma iz 1978. godine, kada Džon Travolta i ona izvode hitove "You're the One That I Want" i "We Go Together". 

Crna jakna se našla među najtraženijim predmetima na prošlogodišnjoj aukciji, koji su zajedno prodati za ukupno 2,4 miliona dolara.


Najčitanije iz sekcije Zanimljivo