ZALUDIO DJEVOJKE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Naslijedio Harija: Sada je on najpoželjniji neženja u kraljevskoj porodici

Artur često na društvenim mrežama objavljuje razgolićene fotografije na kojima do izražaja dolaze njegovi mišići

Artur Čato
Artur Čato (Foto: Instagram)

Budući da su prinčevi Hari i Vilijam odavno zauzeti, na britanskom tronu ostalo je još svega nekoliko poželjnih neženja, a jedan od njih je mladi Artur Čato.

Unuk britanske princeze Margaret, sestre kraljice Elizabete, po mnogo čemu je netipičan član monarhije.

Punog imena Artur Robert Natanjiel Čato, stariji je sin ljedi Sare Čato i njenog supruga Danijela Čata, te 25. u redu za britansku krunu. Praunuk je kraljice majke i unuk princeze Margaret, rođak iz drugog koljena princu Vilijamu i Hariju.

Iako javnost nije previše obraćala pažnju na njega, 19-godišnji plemić svojom pojavom je zaludio društvene mreže, na kojima ponekad otkriva mnogo više od ijednog člana ove stroge monarhije.

Mladog nasljednika, koji vrlo vjerovatno nikada neće sjesti na britanski tron, prate mlade djevojke kojima je, osim zbog statusa, interesantan zbog svog izgleda.

Artur često na društvenim mrežama objavljuje razgolićene fotografije na kojima do izražaja dolaze njegovi mišići, a ekstremni sportovi su mu velika strast.

Jedno vrijeme je proveo i u mornarici, a kao dječak vrlo često se mogao vidjeti kraj kraljice Elizabete, kojoj je na svečanostima nosio šlep.


Vidi sve komentare