Opra Vinfri otkrila da ima polusestru - Vijesti.me
PONOVO ZAJEDNO!

Opra Vinfri otkrila da ima polusestru

Opra je otkriće da ima polusestru u emisiji opisala kao \"čudo nad čudima\" i dodala da je bila zaprepašćena kad je saznala.

Američka voditeljka tok-šou emisija Opra Vinfri (Oprah Winfrey) ugostila je u emisiji svoju polusestru za koju nije znala i koju je tek nedavno srela, jer je ona kao beba data na usvajanje.

Opra Vinfri i žena identifikovana samo kao Patriša (Patricia), upoznale su se proteklog Dana zahvalnosti, praznik koji se obilježava krajem novembra i provodi u krugu porodice, nakon Patrišine višegodišnje potrage za biološkom porodicom.

Opra Vinfri je otkriće da ima polusestru u emisiji "Šou Opre Vinfri" opisala kao "čudo nad čudima" i dodala da je bila zaprepašćena kad je saznala, jer je imala osam godina kad je Patriša rođena i živjela sa ocem, a nije ni znala za majčinu trudnoću.

Patriša je rekla da je davno pokušala da pronađe biološku majku, a da je ponovo krenula u potragu na nagovor svoje dvoje odrasle djece koja su takođe gostovala u emisiji Opre Vinfri.

Patriša je dodala da se bojala da će potraga biti uzaludna, jer joj je u agenciji za usvajanje rečeno da su stupili u kontakt sa njenom biološkom majkom, ali da ova nije željela da se sastane s Patrišom.

Ona je istog dana na televiziji gledala emisiju o majci Opre Vinfri, koja je navela da je izgubila dvoje dece.

To se slagalo sa podacima koje je Patriša pronašla u dokumentima o usvajanju i pokazivali da je imala dvije sestre i brata, ali da je samo starija sestra živa.

Majka, Vernita Li (Lee), takođe je navela da se umrla ćerka zvala Patriša.

"Sva sam se naježila jer sam znala da smo jedna od mojih sestara i ja bile imenjakinje", dodala je Patriša.

Ona je kasnije pronašla još podataka koji su se poklapali, između ostalog i to da je Opra Vinfri rodjena 1954. godine, kad i Patrišina jedina živa sestra.

Opra Vinfri je rekla da su analize DNK potvrdile da joj je Patriša polusestra, a njih dvije su se sa majkom sastale u ranije snimljenom segmentu emisije.

Vernita Li je rekla da Opri Vinfri nikad nije pričala o polusestri jer je mislila da je napustivši bebu odmah po rođenju učinila nešto užasno.

Ona je dodala da je ostavila bebu jer nije mogla da brine o njoj.

Opra Vinfri je rekla da je na nju posebno jak utisak ostavilo to što Patriša, koja je od 2007. godine znala da su njih dvije u srodstvu, nije pokušala da to unovči, ni nakon bezuspješnih pokušaja da stupi u kontakt sa Oprom, majkom i drugim članovma porodice.


Najčitanije iz sekcije Zanimljivo