Peković prihvatio ledeni izazov, hoće li i ministar Bošković? - Vijesti.me
Koga će prozvati?

Peković prihvatio ledeni izazov, hoće li i ministar Bošković?

Rukometašica Budućnosti Katarina Bulatović pored Boškovića izazvala i saigračicu iz Budućnosti Draganu Cvijić i košarkaša Nikolu Pekovića

Košarkaš Minesote i centar crnogorske reprezentacije Nikola Peković prihvatio je izazov Katarine Bulatović da se uključi u akciju polivanja ledenom vodom. On je izazvao kolege košarkaše, Pera Antića, Miroslava Raduljicu i Luku Bogdanovića.

Ministar rada i socijalnog staranja i predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Predrag Bošković prozvan je da prihvati izazov ledene vode.

Njega je izazvala reprezentativka Crne Gore i rukometašica Budućnosti Katarina Bulatović.

Bošković je prvi javni funkcioner iz Crne Gore koji je pozvan na izazov.

Bulatović prihvatila izazov

Biće interesanto vidjeti, ukoliko prihvati poziv, kako izleda ministarsko zalivanje ledenom vodom i koga će izazvati.

Bulatović je vodom polila saigračica Milena Knežević

Bulatović je pored Boškovića izazvala i saigračicu Budućnosti Draganu Cvijić i košarkaša Nikolu Pekovića.

Zalivanje hladnom vodom je postao trend na društvenim mrežama, kom su se priključile i brojne poznate ličnosti, kao što su LeBron Džejms, Kristijano Ronaldo, Bil Gejts, Mark Zukerberg...

Sve je dio kampanje prikupljanja novca za borbu protiv Lu Gerigove bolesti, odnosno podizanje svijesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi, progresivnoj neurodegenerativnoj bolesti koja napada živce u mozgu i kičmenoj moždini. Oboljeli gube kontrolu nad mišićima i mogu postati u potpunosti paralizovani.

Izazov je prihvatila svjetska internet zajednica, a brzo su se pridružile i poznate ličnosti. Izazov se sastoji u tome da oni koji se poliju hladnom vodom imaju pravo da pozove troje ljudi da u naredna 24 časa učine isto, ili doniraju novac, ili oboje.


Najčitanije iz sekcije Zanimljivo