Potpuni fijasko: Može li Rijana da iznese baš svaki stajling? - Vijesti.me
PINK HALJINA, DEKOLTE, DIJAMANTI...

Potpuni fijasko: Može li Rijana da iznese baš svaki stajling?

Iako se predstavljanje njene nove Fenty kolekcije u Njujorku dogodilo prije par dana, o njenom stajlingu se i dalje priča i piše u šou biz magazinima

Rijana
Rijana (Foto: Instagram)

Ljubitelji Rihanninog lika i djela zastupaju tezu da je to žena koja može da iznese stajlinge koje niko drugi ne bi mogao.

Iako se predstavljanje njene nove Fenty kolekcije u Njujorku dogodilo prije par dana, o njenom stajlingu se i dalje priča i piše u šou biz magazinima.

Kratka pink satenska haljina na bretele sa dubokim deoklteom, bez brushaltera, i otvorenih leđa, zaista je izgledala prilično neukusno, piše Elle.

View this post on Instagram

Sorry for being so inactive 😭💗#Rihanna #Badgalriri

A post shared by Rihanna (@rihannaave) on

"U kombinaciji sa aksesoarima u vidu zelenih minđuša, dijamanta na rukama, pa čak i na nozi, te otvorenih pink potpetica i na kraju sa puštenom, dugom kosom crvenog tona sa mnoštvom pletenica - u najamnju ruku stajling je bio nekoordinisan i disfunkcionalan", navode modni stručnjaci časopisa.

Fanovi na Instagramu bili su, kao i uvijek, podijeljeni. Jedni su smatraju da posjeduje jedinstven stil, dok drugi cijene da joj ipak treba profofesionalna pomoć sa oblačenjem.


Vidi sve komentare

Najčitanije iz sekcije Zanimljivo