Zajn Malik napustio One Direction - Vijesti.me
POSLIJE PET GODINA

Zajn Malik napustio One Direction

"Odlazim jer želim da budem normalan 22-ogodišnjak koji može da se opusti i da ima neko svoje privatno vrijeme" rekao je

Zajn Malik
Zajn Malik (Foto: Beta/AP)

Član popularnog boj benda "One Direction", Zajn Malik objavio je da napušta grupu, i da želi da postane "normalan 22-ogodišnjak".

Malik koji prošle nedjelje napustio svjetsku turneju benda navodeći stres kao razlog, rekao je da je s grupom "One Direction" proveo "više vremena nego što je ikad mogao da zamisli".

"Ipak, poslije pet godina osjećam da je sada pravo vrijeme da odem. Izvinjavam se obožavateljima ako sam nekog razočarao, ali moram da uradim ono što osjećam da je pravo u svom srcu", rekao je on.

"Odlazim jer želim da budem normalan 22-ogodišnjak koji može da se opusti i da ima neko svoje privatno vrijeme" rekao je.

Ostali članovi grupe izdali su saopštenje u kojem kažu da su istinski tužni zbog Zejnovog odlaska, ali da "u potpunosti poštuju njegovu odluku", i da mu žele uspjeh.

"Nas četvorica ćemo nastaviti dalje. Radujemo se snimanju novog albuma i druženju sa obožavaocima u sljedećem dijelu svjetske turneje", kazali su.

Grupa "One Direction" je osnovana 2010. kada je pet tinejdžera – Hari Stajls, Lijam Pejn, Najal Horan, Luis Tomlinson i Malik pojedinačno došlo na audiciju za britansko izdanje talent šoua "Iks faktor", i kada je Sajmon Kauel došao na ideju da formiraju bend. Nisu pobijedili na tom takmičenju, već su počeli da nastupaju zajedno.


Najčitanije iz sekcije Zanimljivo