"Svakog dana je dolazio krijući u moju kuću, pomazio bi psa i otišao"

"Ovaj slatki dječak često dolazi biciklom do moje kuće, pomazi mog psa i ode, kao da nije siguran da smije to da radi. Želim da mu kažem da se slobodno igra sa mojim psom"
4 komentar(a)
dječak i pas, Foto: Screenshot (Facebook)
dječak i pas, Foto: Screenshot (Facebook)
Ažurirano: 11.06.2016. 12:29h

Kada je Holie Male iz Luizijane pregledavala snimke sa nadzorne kamere iz svoje garaže, primijetila je na jednom od njih da u garažu svakog dana dolazi dječak, koji se poigra sa njenim psom i ode prije nego što ga neko vidi.

Holi je odlučila da sazna ko je dječak, kako bi mu rekla da može da se sa njenim psom igra slobodno.

U pomoć je pozvala komšije.

"Ovaj slatki dječak često dolazi biciklom do moje kuće, pomazi mog psa i ode, kao da nije siguran da smije to da radi. Želim da mu kažem da se slobodno igra sa mojim psom", napisala je Moli na Facebooku.

Ubrzo se javila dječakova majka, koja je prepoznala sina Džoša. Dječak je bio postiđen jer je otkirven, ali se kasnije smijao i rekao majci: "Pa znaš da volim pse, mama".

Mnogi su se pitali zašto Džoš nema psa, kad ih toliko voli.

Njegova majka je objasnila da su imali psa još od kako je Džoš imao dvije godine, ali da je Bela uginula lani i da nisu željeli da žure sa nabavkom novog ljubimca.

"Prilično smo zauzeti, a Džoš ima puno obaveza u školi i van nje. Ne želimo da žurimo sa nabavkom psa. To je velika odgovornost, ali - desiće se nekad, sigurno", kazala je ona.

Bonus video: