Da mi je iz kuće ponio 1.000 eura, riječ ne bih rekao, ali molim ga neka nam vrati psa

“Samo tražimo da nam vrati psa, ako je human i ako ima srca, neka ga vrati. Neka ga ostavi tamo gdje ga je uzeo. Vjerujte, cijela porodica je potresena, jer je maltezer kod nas pet godina, postao je član porodice"
76 pregleda 0 komentar(a)
Petar Antović, Foto: Privatna arhiva
Petar Antović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 04.02.2016. 06:46h

Budvanin Petar Antović ni nakon osam dana potrage ne može da uđe u trag vozaču džipa “land rover”, koji mu je, kako tvrdi, ukrao psa.

Antonović kaže da je vozač džipa ušao u dvorište njegove kuće u naselju Gospoština i ukrao maltezera.

“Samo tražimo da nam vrati psa, ako je human i ako ima srca, neka ga vrati. Neka ga ostavi tamo gdje ga je uzeo. Vjerujte, cijela porodica je potresena, jer je maltezer kod nas pet godina, postao je član porodice. Moji unuci, supruga, ma svi, jednostavno smo se saživjeli sa njim. U prvi mah sam mislio da se izgubio, ali onda sam poslije tri dana potrage, pregledao video-zapis sa kamera obližnje kuće. Bio sam zatečen time što sam vidio“, ispičao je Antović.

On je pojasnio da je na snimku vidio kada se “landrover” maslinaste boje, bez registarskih oznaka, parkirao ispred kuće.

Na snimku se, tvrdi, vidi da neko otvara vrata i poziva psa, koji ulazi u automobil.

"Riječ je o strašno umiljatom psu, koji je vjerovatno mislio da sam ja došao sa posla, jer je uobičavao da ulazi u moj automobil. Džip poslije toga okreće i odlazi put Kotora. Tražili smo psa svugdje, ali ednostavno kao da je u zemlju propao. Vjerujem da taj koji ga je uzeo ima srca da ga vrati. Preostalo nam je samo i da na ovaj način pokušamo... Da mi je iz kuće uzeo 1.000 eura, ne bi ni riječ rekao, neka su mu proste...".

Bonus video: