Štenad belgijskog ovčara traže dom

Iz NVO Spas pozivaju sve koji traže kućnog ljubimca da posjete njihovu akciju javnog udomljavanja koja će biti održana u Tržnom centru Delta Siti 11.09. u 18.00 sati
469 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 07.09.2015. 15:01h

Nensi, belgijski ovčar malinoa i njenih devet štenaca su na udomljavanje (8 ženki i mužijak).

Nensi nije starija od dvije godine. Belgijski ovčari su izuzetno inteligentni psi i poslušni psi, s odličnim instinktom za zaštitu, zbog čega ih treba odmalena socijalizovati kako ne bi postali stidljivi i preosjetljivi.

Ovi psi su izuzetno vezani za porodicu i stoga vole da im je porodica uvijek u vidnom polju - zato su oni, i pored svoje veličine, idealni psi za kuću. Ako se dovoljno šetaju, dvorište nije neophodno, ali je poželjno. Belgijski ovčari su radni psi i zato iziskuju mnogo pažnje kako bi svoju energiju trošili na pravi način.

Ovi psi su izuzetno odani i brzo uče.

Nensini štenci su mješanci malinoe, a njihov otac je nepoznat. Za njih je obezbijeđena vakcinacija, kao i obavezna sterilizacija, kada za to dođe vrijeme. Traže se ozbiljni i odgovorni udomitelji.

Zainteresovani mogu da se jave na broj 067 377 889 ili da putem Facebook stranice kontaktiraju članove NVO Spas.

Iz te NVO pozivaju sve koji traže kućnog ljubimca da posjete njihovu akciju javnog udomljavanja koja će biti održana u Tržnom centru Delta Siti 11.09. u 18.00 sati.

Galerija

Bonus video: