Pjevačica Šer optužena da je unajmila muškarce za "otmicu sina"

Marianđela King, supruga Ilajdže Blua Almana, rekla je da su ga četvorica muškaraca otela iz hotelske sobe u Njujorku, gdje su obeilježavali godišnjicu braka

3206 pregleda 0 komentar(a)
Šer, Foto: Shutterstock
Šer, Foto: Shutterstock

Legendarna američka pevačica i glumica Šer optužena je da je prošle godine angažovala grupu ljudi da otmu njenog sina iz hotela u kojem je boravio sa suprugom.

Prema sudskim dokumentima, Marianđela King, supruga Ilajdže Blua Almana, rekla je da su ga četvorica muškaraca otela iz hotelske sobe u Njujorku, gde su obeležavali godišnjicu braka u novembru 2022.

Par je navodno bio u hotelu pokušavajući da spasu brak posle zahteva za razvod podnetog 2021. godine.

Navodno je Šer prethodno zatražila od King da napusti njihov porodični dom.

BBC je kontaktirao predstavnike Šer i King za komentar.

U sudskim dokumentima podnetim kao deo brakorazvodnog postupka u Višem sudu u Los Anđelesu, King je navela da su ona i Alman proveli 12 dana u hotelu pokušavajući da razgovorima spasu brak.

Ali „pošto smo proveli 12 dana zajedno u Njujorku, 30. novembra 2022. godine, u noći naše godišnjice braka, četiri muškarca su došla u našu hotelsku sobu i odveli Almana iz sobe", tvrdi ona u izjavi datoj pravosudnim organima decembra 2022.

„Jedan od četvorice muškaraca koji su ga odveli mi je rekao da ih je unajmila [Almanova] majka", rekla je King.

Prema sudskim dokumentima, King je rekla da se njen muž lečio u medicinskoj ustanovi od avgusta 2022, ali je tvrdila da joj nije rečeno gde se nalazi i da nije imala načina da ga kontaktira.

„Od avgusta 2022. rečeno mi je da mi nije dozvoljeno da vidim ili razgovaram sa [Almanom] koji je u izolaciji u ustanovi za lečenje. Rečeno mi je da on nema pristup telefonu.

„Trenutno nemam informacija o njemu, ni da li je dobro ni gde je", rekla je, dodajući da je „veoma zabrinuta".

Alman (47) je sin pop ikone Šer i njenog bivšeg supruga, pokojnog rok muzičara Grega Olmana.

Oženio se Britankom Marianđelom King 2013.

Oboje su muzičari.

Alman je ranije govorio o problemima sa drogom i zavisnošću, rekavši u intervjuu za Entertejment tunajt (Entertainment Tonight) 2014. kako je uzimao drogu od 11. godine.


Pratite nas na Fejsbuku, Tviteru i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Bonus video: