Knežević: Dobiću rješenje da idem u zatvor, građani da čekaju naše instrukcije

"Na ovaj način je ponižen parlament, pokažena institucija poslanika. Nebojša Medojević je kukavički uhapšen. Isti scenario pripreman je i za mene", rekao je za Boje jutra Knežević
314 pregleda 112 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: Savo Prelević
Milan Knežević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 30.11.2018. 08:07h

Funkcioner Demokratskog fronta Milan Knežević kazao je da i on očekuje da uskoro dobije rješenje da ide u zatvor.

On je za Boje jutra na TV Vijesti kazao da se neće dobrovoljno predati.

"Mi ćemo ubrzo dobiti rješenje po kojem se i ja stavljam u zatvor bez skidanja imuniteta. Ja se neću dobrovoljno predati korumpiranom leglu jednog dijela sudija", kazao je Knežević.

On je kazao da je ponašanju predsjednika Višeg suda Borisa Savića "protivustavno" jer je donio nezabilježeno rješenje da poslanika Nebojšu Medojevića stavi u zatvor kao svjedoka jer "nije rekao šta su oni očekivali da treba da saopšti".

"Na ovaj način je ponižen parlament, pokažena institucija poslanika. Nebojša Medojević je kukavički uhapšen. Isti scenario pripreman je i za mene", rekao je za Boje jutra Knežević.

On je pozvao građane da čekaju instrukcije Demokratskog fronta i ne dolaze organizovano ispred zgrade Skupštine.

Komentarišući izjavu lidera DF-a Andrije Mandića da je "Crna Gora na ivici građanskog rata", Knežević je kazao da je "Mandić bio u pravu".

"Posebno kada se vidi kroz šta prolazi DF. Ovo podsjeća na diktatorske režime koji žele da Crna Gora dođe na ivicu sukoba. Ne želimo da fali nijednom građaninu dlaka sa glave, ali mi smo primorani na samoodbranu", rekao je Knežević.

Bonus video: