Bečić: Ni Kotor nije ostao imun na pojave političke korupcije i prekrajanja izborne volje građana

Dodao je da "nije, međutim, ni zaštita UNESCO-a, bila dovoljna da se Kotor sačuva od onoga što jesu boljke naše države u cjelini"
1423 pregleda 1 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Demokrate
Aleksa Bečić, Foto: Demokrate

Predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić uputio je čestitku povodom Dana opštine Tivat i Kotor.

"U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime građankama i građanima Kotora i Tivta čestitam dane njihovih opština. Opština Kotor primjer je kako i grad čije je kulturno-istorijske vrijednosti i značaj prepoznao svijet uvrštavajući ga na UNESCO listu može biti uništen od strane DPS vlasti i pojedinaca iz njenih redova", rekao je Bečić.

Dodao je da "nije, međutim, ni zaštita UNESCO-a, bila dovoljna da se Kotor sačuva od onoga što jesu boljke naše države u cjelini."

"Ni Kotor nije ostao imun na pojave političke korupcije i prekrajanja izborne volje građana. Primjer Tivta nam govori kako i najveći resursi koje jedna opština može zamisliti da ima mogu biti slabi i ništavni kada se na upravljanje povjere neodgovornim pojedincima i partijama. Benefite mora, sunčanih dana i geografskog položaja uberu stranci i par domaćih tajkuna, a da samo na par stotina metara od centra grada mnoga domaćinstva nemaju osnovne uslove za život. Sa iskrenom željom da bogati resursi Kotora i Tivta u najskorijem roku budu stavljeni u funkciju boljeg života, Kotoranki, Kotorana, Tivćanki i Tivćana, još jednom, srdačno, čestitam dane opština Kotor i Tivat", zaključio je Bečić.

Bonus video: