Meteo aplikacija: Izmijenjen korisnički interfejs, novi meteorološki parametri u prognozi

Pored već ranije postojećih parametara u detaljnoj prognozi vremena kao što su tip vremena, temperatura, vjerovatnoća padavina, relativna vlažnost, smjer i srednja brzina vjetra, sada su na raspolaganju i subjektivni osjećaj, prognoza trosatne količine padavina, maksimalni udari vjetra i tročasovna promjena pritiska
8178 pregleda 0 komentar(a)
MEteoCG
MEteoCG

Nakon sagledavanja sugestija, i uviđanja stvarnih potreba korisnika aplikacije, odlučili smo da je upotpunimo sa niz bitnih meteo informacija.

Pored već ranije postojećih parametara u detaljnoj prognozi vremena kao što su tip vremena, temperatura, vjerovatnoća padavina, relativna vlažnost, smjer i srednja brzina vjetra, sada su na raspolaganju i subjektivni osjećaj, prognoza trosatne količine padavina, maksimalni udari vjetra i tročasovna promjena pritiska.

Meteo aplikacija
Meteo aplikacija

Od sada možete preuzeti ažuriran i u skladu sa vašim sugestijama unaprijeđen MEteo!!!

MEteo aplikacija napravljena u Crnoj Gori za potrebe i po mjeri građana Crne Gore!!!

MEteo Vam u vrlo razumljivom obliku daje na uvid informaciju o osmotrenom vremenu i izmjerenim vrijednostima, pouzdano i brzo, u skladu sa dinamikom slanja iz Zavoda za meteorologiju i seizmologiju u međunarodnu razmjenu.

MEteo aplikacija
MEteo aplikacija

MEteo aplikacija

Vodeći se činjenicom da kvalitet i pouzdanost prognoze za tačku opada sa vremenom, te nakon 144 sata ( 6 x 24h ) nema smisla, MEteo pruža šestodnevnu prognozu za 24 crnogorske opštine.

Stručno i pouzdano

MEteo je jedinstvena aplikacija, jer svakodnevno prolazi kontrolu naših prognostičara.

Oni su zaduženi da intervenišu i spriječe grube greške koje su neminovnost u automatskim računarskim prognozama.

Meteo aplikacija
Meteo aplikacija

MEteo nudi i tekstualnu prognozu vremena, ne više za jedan već za dva do tri prognostička dana.

Saradnja sa Zavodom za meteorologiju i seizmologiju, partnerima iz Hrvatske, Srbije i SAD i naše znanje i entuzijazam su dobre pretpostavke da proizvod dalje unapređujemo na vase i naše zadovoljstvo.

Meteo aplikacija
Meteo aplikacija

Jednostavno i lako

Navigacija u okviru same aplikacije je donekle izmijenjena ali i dalje jednostavna i lako vodi do željenog cilja i uvijek je intuitivna. Na ikonama se vidi tačno šta one predstavljaju, te je uz mogućnost memorisanja omiljenih lokacija korisniku olakšano praćenje vremenske prognoze za odabrane crnogorske gradove.

Naravno, i dalje ćemo u saradnji sa Zavodom za meteorologiju i seizmologiju, partnerima iz Hrvatske, Srbije i SAD raditi na unapređenu aplikacije u skladu sa sugestijama i našim kapacitetima.

Meteo aplikacija
Meteo aplikacija

Potražite MEteo

Aplikaciju MEteo možete pronaći na Google i Apple Store. Preuzmite MEteo za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android:

Link mobilne aplikacije IOS: https://apps.apple.com/us/app/meteocg/id1469770972

Link mobilne aplikacije Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.dvabi.mete