Testovi za uspješan kraj osnovne škole

Obnovljeno gradivo za siguran uspjeh na polumaturskim testiranjima
6021 pregleda 0 komentar(a)
Testovi iz engleskog jezika
Testovi iz engleskog jezika
Ažurirano: 17.02.2020. 07:34h

U ponedjeljak, 17. februara "Vijesti" u saradnji sa Ispitnim centrom, u okviru kampanje koja obuhvata pripremu osnovaca za polaganje polumaturskih ispita, poklanjaju uzorke testova iz engleskog jezika

Iz godine u godinu, na kraju školovanja, polumaturanti bivaju testirani, a kako su u pitanju sveobuhvatni testovi neophodno je da učenici, u kratkom vremenskom periodu, obnove gradivo iz maternjeg jezika, matematike i engleskog jezika upravo da bi na predstojećim testiranjima ostvarili što bolji rezultat.

Zato smo u četvrtak, 13. februara i u petak, 14. februara poklonili testove iz maternjeg jezika i matematike kako bi svi polumaturanti imali priliku, ne samo da provjere svoja trenutna znjanja i detektuju one djelove gradiva na kojima je potrebno posebno poraditi, već i da rješavanjem ponuđenih testova savladaju i metodologiju testiranja i upoznaju sa sa tipom i vrstom pitanja koja ih očekuju na finalnim testiranjima.

Nerijetko se dešava da su roditelji, a i većina djece, u panici oko testiranja no ukoliko se svemu pristupi na pravi način razloga za paniku zaista nema.

Deveti razred je svakako vrijeme kada se donose i bitne odluke o nastavku školovanja pa kad je već period velikih odluka u pitanju onda neka bude i period rertrospektive prethodnih godina i obnavljanja stečenih znanja.

Zato djeco, roditelji… ne propustite "Vijesti" u ponedjeljak, 17. februara i testove iz engleskog jezika.

Bonus video: