U Plužinama organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi

"Ovo je akcija koja je organizovana po redovnom godisnjem planu sprovođenja akcija dobrovoljnog darivanja krvi Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore. Uz odličnu saradnju organizatora akcije i Zavoda za transfuziju krvi, akcija je održana uz poštovanje i preduzimanje svih mjera zaštite i prevencije od aktuelnog virusa a koji je preporučio Institut za javno zdravlje i Ministarstvo zdravlja Crne Gore", kaže se u saopštenju
1287 pregleda 0 komentar(a)
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Plužinama, Foto: ZZTK
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Plužinama, Foto: ZZTK

Danas je u Plužinama akciju dobrovoljnog darivanja krvi organizovao dugogodišnji saradnik Zavoda za transfuziju krvi , klub DDK PIVA, saopšteno je iz Zavoda za transfuziju krvi.

"Ovo je akcija koja je organizovana po redovnom godisnjem planu sprovođenja akcija dobrovoljnog darivanja krvi Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore. Uz odličnu saradnju organizatora akcije i Zavoda za transfuziju krvi, akcija je održana uz poštovanje i preduzimanje svih mjera zaštite i prevencije od aktuelnog virusa a koji je preporučio Institut za javno zdravlje i Ministarstvo zdravlja Crne Gore", kaže se u saopštenju.

"Zahvaljujemo svim učesnicima akcije na pokazanom strpljenju i disciplini i koristimo priliku da napomenemo da ćemo uz sve mjere predostrožnosti krv prikupljati redovno kao i do sada jer sem brige o nasem zdravlju dužni smo i moramo brinuti i o zdravlju drugih", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: