Color-Ing distributer JUB proizvoda za Crnu Goru

Najbolji majstori u Crnoj Gori ne prave izbor - oni koriste JUB
4702 pregleda 0 komentar(a)
COLOR-ING - distributer JUB proizvoda za Crnu Goru, Foto: Promo
COLOR-ING - distributer JUB proizvoda za Crnu Goru, Foto: Promo
Ažurirano: 22.01.2020. 17:26h

Na tržištu Crne Gore proizvodi slovenačke kompanije JUB zastupljeni su već decenijama. A da li ste znali da su neki od Jubovih proizvoda sinonim, odnosno generičko ime za proizvode iz oblasti završnih radova u građevinarstvu? Na prvom mjestu je marka JUPOL, koja je nastala 1969 godine i postala sinonim za unutrašnje zidne boje. Druga je BAVALIT – sinonim za bavarsku hrapavu fasadu. I danas najčešće mušterija kada traži poludisperzionu boju za zidove kaže: „Imate li Jupol?“. Slično je i sa Bavalitom. Razlog tome je prije svega kvalitet i ekološke karakteristike materijala, kao i vlastiti razvoj proizvoda. Zato i u Crnoj Gori najbolji majstori ne prave izbor, oni koriste JUB.

COLOG-ING
COLOG-ING(Foto: Promo)

Od 1. januara ove godine firma COLOR-ING preuzela je veleprodajni magacin Jubovih proizvoda za Crnu Goru i nastaviće da distribuira njihove proizvode. Izvršna direktorica Maja Milićević je jedna od polaznika programa “Žene u biznisu” koji je pokrenula Evropska banka za obnovu i razvoj. Ona je na čelu ove uspješne porodične firme od 2013. godine kada je Color-Ing počeo sa radom. Sada su, kako ističe, napravili još jedan značajan korak u poslovanju.

“U saradnji sa našim prijateljima i poslovnim partnerima iz Slovenije, kompanijom JUB, potpisali smo ugovor kojim preuzimamo dosadašnji JUB veleprodajni magacin za Crnu Goru. Želimo da se pozicioniramo kao najveći distibuter Jubovih proizvoda i da otvorimo jedan potpuno novi način saradnje sa maloprodajnim objektima alata i materijala za završne radove u građevinarstvu. Zato ih pozivamo da nas kontaktiraju kako bi napravili plan poslovanja koji će sadržavati sve ono što je zajednički interes poslovnih partnera i prije svega krajnjeg kupca”, istakla je Milićević.

COLOR-ING
Firma COLOR-ING preuzela distribuciju i veleprodaju JUB proizvoda za Crnu Goru(Foto: Promo)

Priliku da crnogorskom tržištu predstave materijale i fasadne sisteme koje sa sobom nosi jedan od najpoznatijih brendova u regionu, kako ističe, iskoristiće na najbolji način.

“U narednom periodu organizovaćemo prezentacije, edukacije potrošača, majstorske radionice, i brojne akcije sa ciljem da i u Crnoj Gori korisnici proizvoda budu zadovoljni kao što je to slučaj i sa potrošačima širom Evrope”, kazala je direktorica Color-Ing veleprodaje.

Iz JUB-a su nedavno istakli da njihovi istraživački timovi rade na tehnologijama budućnosti koje će se prije svega oslanjati na sistemima racionalne potrošnje energije u građevinarstvu. Milićević ističe da će crnogorski potrošači biti informisani o svim novitetima slovenačkog proizvođača, a u najkraćem roku imati i priliku da koriste nove materijale.

“U Sloveniji i zemljama Evropske unije država subvencioniše projekte koji za cilj imaju unapređenje energetske efikasnosti. Jubovi proizvodi posjeduju sve evropske sertifikate i ateste iz te oblasti i mi ćemo se truditi da u tom pravcu razvijamo poslovanje koristeći potencijal brenda JUB”, ističe Milićević

Color-Ing
Color-Ing u narednom periodu planira da napravi „program lojalnosti“(Foto: Promo)

Color-Ing u narednom periodu planira da napravi „program lojalnosti“ za majstore koji će podrazumijevati brojne benefite u saradnji, a u planu je sličan program i za potrošače. “Kao firma koja izvodi radove po sertifikatu „JUB Academy“ naši majstori rade na velikim građevinskim projektima u Crnoj Gori. Mi želimo i da obučimo one koji hoće da usvajaju nove vještine i znanja i da ih priključimo našem timu“, zaključuje Milićević.

Color-Ing veleprodaja sa distribucijom JUB proizvoda i dalje će se nalaziti u Golubovcima, Ljajkovići bb, dok su Boje i lakovi Color-Ing i dalje na istoj adresi na Zabjelu u Podgorici, Ul. 27. marta G7.