Socijaldemokrate: Kongres 30. maja, jednoglasna podrška kandidaturi Brajovića - Vijesti.me
"UČESTVOVAĆE 501 DELEGAT"

Socijaldemokrate: Kongres 30. maja, jednoglasna podrška kandidaturi Brajovića

"Kongres će potvrditi snagu, jedinstvo i spremnost partije za predstojeće parlamentarne izbore na kojima će Socijaldemokrate nesumnjivo zabilježiti mnogo bolji rezultat u odnosu na izbore održane 2016. godine", navodi se u saopštenju Socijaldemokrata

Brajović
Brajović (Foto: Filip Roganović)

Drugi kongres Socijaldemokrata Crne Gore biće održan 30. maja 2020. godine, saopšteno je nakon sjednice Predsjedništva i Glavnog odbora te partije, koja je održana u subotu.

Kako je saopšteno iz te partije, na sjednici je kandidatura aktuelnog predsjednika Ivana Brajovića za vršenje te funkcije i u narednom mandatu dobila jednoglasnu podršku.

"Istaknuto je da će na predstojećem Kongresu partije učestvovati 501 delegat koji će se birati na unutarpartijskim izborima za delegate i kandidate koji će biti održani u svim OO Socijaldemokrata u prvoj polovini naredne godine. To će biti prilika da se dodatno ojača partijska infrastruktura koju Socijaldemokrate imaju u svim opštinama u Crnoj Gori. Kongres će potvrditi snagu, jedinstvo i spremnost partije za predstojeće parlamentarne izbore na kojima će Socijaldemokrate nesumnjivo zabilježiti mnogo bolji rezultat u odnosu na izbore održane 2016. godine", navodi se u saopštenju Socijaldemokrata.

Iz te partije su dodali da je pored odluke o organizaciji Kongresa, bilo riječi i o aktuelnoj političkoj situaciji, gdje je istaknuto zadovoljstvo načinom na koji je partija funkcionisala u proteklom periodu. 

"Konstatovan je priliv članstva u svakom opštinskom odboru što je samo još jedna potvrda stalnog rasta koji Socijaldemokrate bilježe od osnivanja do danas", zaključuje se u saopštenju Socijaldemokrata.


Vidi sve komentare