Ojačaće žudnja za čvrstom rukom države

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Pirs

23-03-2020 12:41h
Propast Pekinga? U većem dijelu teksta objašnjavate da će biti želje za jačom državnom upravom ,a na kraju proričete propast Pekinga. Upravo je ova kriza pokazala ,da je je Peking daleko od propasti. Jedino je Kina pokazala da može da se na pravi način nosi sa pandemijom, uz to pruzaju pomoć drugima ,više nego EU i Amerika zajedno. Postupci im ne trpe zbog sporosti administracije ,kao što je to slučaj kod EU,dok oni nešto odluče, prodje pandemije. Peking neće propasti,kao što nije nikada propao.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: