“Brainsex” - priča svih nas

Knjiga govori o našim životima kroz živote drugih...
1614 pregleda 0 komentar(a)
Najava događaja
Najava događaja

Promocija knjige Dijane Tešović “Brainsex” biće upriličena danas u Podgorici, u Gradskoj knjižari u Ulici Ivana Vujoševića, u 21 čas.

“U pitanju je knjiga koja budi mnoga pitanja, ali daje i odgovore. Zašto neko ulazi u naše živote? Kakav trag ostavlja? Zašto je tu? Šta se desi kada se dvije duše sretnu? Koliko smo sposobni dati od sebe, da i sami nismo svjesni toga? Koliko možemo iskočiti iz naših uobičajenih okvira?”, navodi se u najavi povodom predstavljanja knjige.

Knjiga govori o našim životima kroz živote drugih...

“Prepiska između dvoje ljudi gdje se svi možemo pronaći itekako. Govori o našim životima kroz živote drugih. Čitajući, vi ćete misliti da čitate jedan jako uzbudljiv roman, a u stvari ćete čitati o sebi, o svojim nadanjima, vjerovarnjima, ograničenjima i strahovima, o svojim životima. Ovo je priča svih nas i trenutne situacije u našim srcima i u našim dušama. O položaju žene u društvu koju niko ne vidi, žene koja vapi za ljubavlju, žene koja sanja da bude voljena, zaštićena, prihvaćena. O ženi, majci, o njenoj hrabrosti da rađa i gaji decu. Da se bori za njih, time što će im dati primjer, i pokazati kako da nikada ne odustanu od sebe. Ovo je roman samospoznaje, koja je neophodna za put do sreće, do ljubavi i do otvorenog srca. Autorka Dijana Tešović regresoterapeut, piše ovaj roman iz svog ličnog iskustva žene, majke i terapeuta”, ističu iz izdavačke kuće Nova knjiga.

Bonus video: