Karadaglić ušao u posljednji krug glasanja za nagradu

Glasanje za Karadaglića morate potvrditi svojom e-mail adresom koja se otvara ispod njegove fotografije, a sa jedne e-mail adrese može se glasati najviše pet puta
3357 pregleda 3 komentar(a)
Karadaglić ušao u posljednji krug glasanja za prestižnu nagradu, Foto: Http://link.classicfm.com/
Karadaglić ušao u posljednji krug glasanja za prestižnu nagradu, Foto: Http://link.classicfm.com/
Ažurirano: 05.02.2020. 16:56h

Poznati crnogorski gitarista svjetske karijere Miloš Karadaglić prošao je u posljednji krug glasanja za ovogodišnji Global Awards.

Karadaglić je nominovan u kategoriji Najbolji izvođač klasične muzike.

Pored Karadaglića u istoj konkurenciji nominovani Sheku Kanneh-Mason, Gareth Malone, Alma Deutscher i Russell Vatson, a za našeg muzičara možete glasati na linku https://vote.global.com/?fbclid=IwAR1PaF5UcEcCdsjdkn4UepxO2LSEMkJC8CfN-nuxcK8hJJ9vJDuJ3WPMnlE.

Glasanje za Karadaglića morate potvrditi svojom e-mail adresom koja se otvara ispod njegove fotografije, a sa jedne e-mail adrese može se glasati najviše pet puta.

„Ovaj jedinstveni događaj daje nam priliku da proslavimo najtalentovanije svjetske umjetnike i odamo počast najdražim zvijezdama nacije kroz čitav niz žanrova. Javno glasanje se ponovo otvara danas, a pobjednici će biti proglašeni pred zvijezdama i ljubiteljima muzike, 5. marta 2020. godine", piše na sajtu organizatora.

Bonus video: