Hronika zločina dostupna na NTC online shop-u

Knjiga “Hronika zločina" RadmilaTadića koja je za mjesec dana prodata u dva izdanja i rekordnim tiražima od sada dostupno i ne NTC online shopu. Nabavite svoj primjerak još danas!
4692 pregleda 0 komentar(a)
Hronika zločina, Foto: Printscreen
Hronika zločina, Foto: Printscreen

Knjiga “Hronika zločina" RadmilaTadića je u prodaji ina NTC online shop-u.

Hronologija monstruoznih ubistava i mafijaških likvidacija u Crnoj Gori u zadnjih 70 godina. Katalog preko 50 zločina sa više od 800 imena. Knjiga opisuje davne i skoro zaboravljene zločine u Gornjim Martinićima iz 1956. Kada je ubijena čitav jedna porodica, svirepo ubistvo Laza Tripkovića (pjesnika) iz Nikšića koje je potreslo čitav region kao i niz drugih užasnih zločina od prije pet i više decenija.

Kako su u istom periodu ginuli ,,žestoki momci” iz Crne Gore po Srbiji, Sloveniji, Švedskoj, Njemačkoj.. Ova knjiga podsjeća kako su ubijeni Mićko Talijan, Saša Labović, Minja Bećir,Vaso Pavićević, Jovo Vujičić, Raka Dilinger, Blagota Baja Sekulić, Beli Raspopović, Goran Žugić, Dragan Joksović,Ratko Đokić, Dragan Dudić Fric i mnogi drugi.

Ova knjiga je upozorenje da se odavno upalio alarm i da pored obračuna duvanske i kokainske mafije, psihička oboljenja, narkotici i nasilje u porodici prečesto imaju za epilog monstruozne zločine.

Potražite i vi svoj primjerak na NTC online shop-u, a za više detalja se možete informisati na brojeve telefona: +382 68 88 90 50 i +382 40 21 86 20.