Poziv osnovcima za „Moj imaginarijum”

"Sigurna sam da je svijet vaše imaginacije, nepresušne mašte, nastanjen čudesnim bićima, posebnim biljkama, neobičnim životinjama, ponekom zvjerkom koja možda i nije tako opasna.... Ili jeste?", poručuje Ivanović i dodaje da će ilustratori iz regiona pogledati pristigle crteže.

1798 pregleda 0 komentar(a)

Iva Ivanović je autorka likovnog projekta "Moj imaginarijum" koji će uskoro biti predstavljen i u formi knjige, a tim povodom ona poziva osnovce od prvog do četvrtog razreda da naslikaju neko svoje "stvorenje, biljku, životinju" iz mašte i na taj način ga ožive i budu dio projekta. Format rada je A4, a rok za slanje radova 25. avgust ove godine.

"Sigurna sam da je svijet vaše imaginacije, nepresušne mašte, nastanjen čudesnim bićima, posebnim biljkama, neobičnim životinjama, ponekom zvjerkom koja možda i nije tako opasna.... Ili jeste? Pozivam vas da ih sve preselite u ovaj naš, stvarni svijet i tako našu planetu učinite zanimljivijim, šarenijim i zabavnijim mjestom. Kada nacrtate svoj rad, fotografišite ga i zajedno sa vašim osnovnim podacima (ime, prezime, godine) i opisom rada pošaljite na email adresu: mojimaginarijum@gmail.com", poručuje Ivanović i dodaje da će ilustratori iz regiona pogledati pristigle crteže.

Cjelokupan iznos od prodaje knjige biće proslijeđen u humanitarne svrhe.

Bonus video: